Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 16. oktober 2021

Blogger driver med noe slags åndssvak sensur, kan det virke som. Noe sånt

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Innlegget ditt med tittelen «Mer om nettmobbing» er satt bak en advarsel til leserne
Blogger <no-reply@google.com> 16. oktober 2021 kl. 09:31
Til: eribsskog@gmail.com

    Hei!

    Som du kanskje allerede vet, beskriver retningslinjene våre for brukere (https://blogger.com/go/contentpolicy) grensene for hva vi tillater og ikke tillater i Blogger. Innlegget ditt med tittelen «Mer om nettmobbing» ble rapportert til oss for gjennomgang. Dette innlegget er satt bak en advarsel til leserne fordi det inneholder sensitivt innhold. Innlegget er synlig på http://johncons-mirror.blogspot.com/2021/10/mer-om-nettmobbing_16.html. Bloggleserne dine må bekrefte at de har lest advarselen, før de kan lese innlegget/bloggen.

    Hvorfor ble blogginnlegget satt bak en advarsel til leserne?
    Innholdet ditt ble vurdert ut fra retningslinjene våre for seksuelt innhold. Gå til siden med retningslinjene våre for brukere, som du finner en link til i denne e-posten, for å finne ut mer.

    Vi legger advarsler foran innlegg med sensitivt innhold. Hvis du ønsker at denne statusen skal vurderes på nytt, må du oppdatere innholdet slik at det overholder retningslinjene for brukere for Blogger. Når innholdet er oppdatert, kan du publisere det på nytt på https://www.blogger.com/go/appeal-post?blogId=407973739067553285&postId=6507345399471238329. Dette utløser en gjennomgang av innlegget.

    Du finner mer informasjon i følgende ressurser:

    Vilkår for bruk: https://www.blogger.com/go/terms
    Retningslinjer for brukere av Blogger: https://blogger.com/go/contentpolicy

    Vennlig hilsen

    Blogger-teamet

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter