Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 19. september 2007

cons [2562] 19.09.07 20:53 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
Og siden jeg vist har for rykte for å være sjuk i huet, og siden det virker som om jeg begyner å gå tom for andre flaue ting å skrive om her.

Så kan jeg kanskje fortelle om da jeg var i militæret i Elverum, på Terningmoen.

Så var det en uke eller noen dager, som vi skulle være statister i den norske filmen 'Sekondløitnanten' da.

I Kvikne, i Østerdalen.

Det burde vel være en dal på Østlandet, like ved Trysil og Rendalen osv.

Men som var da, var at vi hadde norske uniformer da, ekte uniformer, fra 1940 osv.

Men det som var, var at noen måte være tyske soldater og.

Jeg var jo vant til å jobbe i butikk osv. jeg (Obs Triaden), før jeg dro i militæret, og fra jeg bodde på Bergeråsen, så var jeg jo stort sett vant til at det skjedde ting hele tida.

Så men det var morsomt å spille fotball på jordet der, jeg tror jeg scorte på kompani-kaptein Isefjær også.

Det var litt kult syns jeg.

Vi spilte i statist uniforma da.

Men det som var, var at dem trengte 10-20 tyske soldat statister der og.

Og vi må vel ha vært hele kompani da(?), siden Kaptein Isefjær var med (?).

Men dem hadde problem å finne 10-15 blonde virka det som.

Jeg runda hjørne, så sa han ene film-team karen at det så ut som om jeg hadde vært ved østfronten i flere år, så det var jo litt morsomt.

Men trokke dem syns jeg var helt blond nok, men dem måtte bruke meg som tysker likevel da, siden fant ikke så mange andre blonde.

Men jeg synes det var gøy da, fordi da skjedde det vertfall endelig noe, så vi tok t.o.m. foto i ekte tyske 2. verdenskrig uniformer med nazi-hilsen osv, husker jeg.

Ja, så det var det.

Poenget var, har dette noe med potet-huer å gjøre eller. Det var i hvertfall i Østerdalen da, som er en av dalene på Østlandet.

Men samme det, nå er det vel ikke så mye sjukt/flaut igjen oppe i huet mitt forhåpentligvis.

Selv om det nok sikkert er en ting eller to.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter