Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 19. september 2007

Tema: 'Square Heads' og 'Potit-huer'?
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.
Moderator Ny bruker? Registrer deg her
Nytt Tema Legg Tema Til Favoritter Regler Trådet Side: 1
cons [2555] 19.09.07 19:07 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
Man har jo mye ting inni hue noen ganger, så noen ganger er det kanskje greit å få det ut og.

Altså, Amerikanerne, de kalte vel svensker (og nordmenn?) for 'Square-heads', når dem flytta over til Amerika. Som 'slang' da.

Dem syns vel at dem hadde så firkanta huer da, eller 'boxy' huer kanskje, som i 'boxy cars'/Volvo 240??

Men jeg funderte på om dem mente nordmenn også da.

Så jeg prøvde å kikke litt på huet mitt i speilet, men det varke firkanta, det var vel mer ovalt, potet-forma? kanskje.

Her i England, så har dem jo et potetgull-merke, som heter 'Potato-heads', derfor tenkte jeg kanskje det passa med 'potet-hue' da.

Men har nordmenn potit-huer da, og svenskene square-heads?

Dette er vel sikkert mange som ikke synes man skal spørre om hvordan huer norsker og svensker har, men man må jo få ut det man har i huet, det er vel antagelig ikke plass til så mye der.

Og utlendinga i Norge, kaller jo oss nordmenn for poteter osv. (det har jeg hørt selv på bussen osv.).

Er det pga. huene det eller?

Er det fordi vi spiser så mye poteter og potetgull osv?

Eller er det vi sitter i sofan og er sofa-poteter hele dagen?

Noen skjønner disse tinga eller, jeg må innrømme at jeg må nok fundere litt mer her tror jeg, før jeg skjønner hele sammenhengen.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter