Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 19. september 2007

Tema: Atombomba
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.
Moderator Ny bruker? Registrer deg her
Nytt Tema Legg Tema Til Favoritter Regler Trådet Side: 1
cons [2530] 19.09.07 00:06 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
Det har vært snakk om bomber osv. i andre tråder her.

Så mens jeg driver å lurer på det.

Kan det teoritisk, hypotetisk sett ha vært noe 'lurings' med atombomba da?

Atomet er jo verdens minste ting, at det skal bli verdens største bombe, er ikke det litt rart da?

(Og dem bruker vann som er tyngre enn vanlig vann, er ikke det litt rart da?)

Bare sånn teoretisk og hypotetisk mener jeg.

Det kan ikke teoretisk og hypotetisk vært for å få folks oppmerksomhet bort fra det som skjer i landa dems til daglig da.

Sånn at dem får fokus på at dem kan bli drept pga. noe som skjer langt unna.

Sånn at dem ikke skal legge så godt merke til detaljene i dagliglivet i landet sitt?

Sånn teoretisk og hypotetisk mener jeg.

Men man skal vel være forsiktig med å lure og fundere for mye for da får man vel plutselig en hue muligens.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter