Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 10. oktober 2007

Mens vi er inne på tema Muhammed tegningene. I Storbritannia og jeg tror også vel i USA, så ble de presentert som 'the Muhammed Cartoons', eller bare 'the cartoons' ble det vel etterhvert muligens. Men hovedordet var jo 'Cartoons'. Og det slo jeg opp på nettet: 'car·toon (kär-t??n') Pronunciation Key n. A drawing depicting a humorous situation, often accompanied by a caption. A drawing representing current public figures or issues symbolically and often satirically: a political cartoon. A preliminary sketch similar in size to the work, such as a fresco, that is to be copied from it. An animated cartoon. A comic strip. A ridiculously oversimplified or stereotypical representation: criticized the actor's portrayal of Jefferson as a historically inaccurate cartoon.'. link Men det jeg lurte på i forbindelse med dette, (siden jeg fulgte den saken fra britisk TV og skandinaviske nettaviser). Det jeg lurte på var om definisjonen 'Cartoons', var riktig, fordi ettersom jeg skjønte i hvertfall fra danske nettaviser osv., så var det jo illustrasjonsbilder, til en bok i relgion(?), vel som det var snakk om? Kan de ha missforstått i de engelsk-talende landene da? Eller er det jeg som har missforstått? Tråden har jo Muhammed-tegningene som del av tema, så jeg tenkte det var greit å ta det opp her, hvis ikke så si fra, så kan jeg sikkert lage en egen tråd.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter