Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 13. juni 2008

Trond Giskes håndtlangere. (In Norwegian).

Nettavisen, eller side2 heter det kanskje, skrev at Norwegian Wood festivalen ikke ville gi Trond Giske gratisbillett:

Fire ganger skal kulturdepartementet ha bedt om to fripass for Trond Giske på Norwegian Wood. (SIDE2:) Kulturminister Trond Giske er en ivrig festivalgjenger, og bør som Norges minister for kultur og idrett også få med seg noen festivaler hvert år. Stort sett blir han da også invitert. Men ikke til Norwegian Wood.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Norwegian Wood reagerte da kulturdepartementet på vegne av Trond Giske fire ganger ba om å få fribilletter til den pågående festivalen etter å ha fått nei første gang.

LES ALT OM TORSDAGEN PÅ WOOD HER:

Foo fela!

Levende dinosaurer

Får ikke statsstøtte
- Vi har et lite antall fribilletter. De går til forretningsforbindelser og partner, familier og venner. Trond Giske passer ikke inn under noen av disse kategoriene. Han er en vanlig konsertgjenger for oss, sier Norwegian Woods festivalledelse til VG.

Norwegian Wood arrangeres i år for 17. gang. Festivalen arrangeres uten støtte fra staten. Stabssjef Oddgeir Harildstad bekrefter at de forlangte betaling og at de tre ganger sa at det var riktig. Deretter fikk festivalsjef Jørgen Roll en telefon der en annen person spurte om de «sto på beslutningen».

- En misforståelse
Kulturminister Trond Giske sier til VG at det hele må dreie seg om en misforståelse og at departementet har kjøpt to billetter på Posten til ham.

- Jeg har ingen ledsager å ha med meg for tiden. I tilfelle ville det være snakk om statssekretær Hallvard Ingebrigtsen, sier han til VG. Giske sier han ikke vet hvem det var som ringte til Jørgen Roll, men at han underveis i forsøket på å få tak i billetter fikk beskjed om at de måtte kjøpes på posten. Det ble også gjort, sier Giske.

Norwegian Wood sier at departementet opplyste at det ikke var vanlig at kulturministeren betaler.

- Vanligvis får vi gratis billetter til slike arrangmenter. Det ville ikke Norwegian Wood og det er helt i orden, sier Giske til VG.


http://www.side2.no/musikk/article1982172.ece

Jeg gjorde noe research, på nettet, om Trond Giske, siden jeg skjønte at noe ikke var som det burde være i Norge, og jeg leste også, at noen skrev, at Giske hadde vært full på Stortinget, på noe debattforum, eller lignende.

Så da bestemte jeg meg for å søke litt på Trond Giske, en dag, i fjor, var det vel.

Da mener jeg at jeg fant noe, om at Giske faktisk hadde sånne håndtlangere, som sjekket damer for han:

Nå er det ikke akkurat Oslo jeg bor i, så det at han [Stoltenberg] kom hit til vår by burde i det minste ha vært en liten attraksjon for litt flere mennesker. For meg var det en stor opplevelse, kanskje større enn den gangen jeg tok Trond Giske i hånden. Eller det var vel heller omvendt. En av håndlangerne hans kom bort til meg på gaten "har du lyst til å hilse på Trond Giske?" Forfjamset svarte jeg ja, uten å helt vite hva jeg gikk til. Eller hvem for den saks skyld. Det er en del år siden nå, jeg var ikke like opplyst den gangen. Han tok meg iallfall i hånden, og jeg tenker ofte, vel noen ganger... på hvor høy han faktisk er i virkeligheten.

Faktisk så tror jeg at jeg har en Ap magnet på meg ett sted. Skjult, og ufrivillig.


http://www.vgb.no/26650/perma/237012

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Trond%20Giske

Jeg tror at Trond Giske, på bakgrunn av den artikkelen og den blogg-posten, antagelig har en gjeng med folk, som han er 'sjef' for omtrent, privat og på jobb, og som gjør det han sier.

Er Giske noe slags mafia-boss?

Ikke vet jeg, men noe er det vel.

De her tingene virker litt underlige for meg i hvertfall.

Så noe må det vel være.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter