Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 30. juli 2008

Det kan muligens virke som at Giske får hjelp av assistenter, til å sjekke opp fjortis-damer, på festivaler? (In Norwegian).

Bra!

RE: Flott - mange avleggere ja ....

Skrevet av Jonassen 29.07.2008 kl. 23:23

Vel, regner med Giske vil få noen hundre "avleggere" etter sin rundreise.

Fy faen, jeg var på et par festivaler hvor Giske var tilstede, og mannen er jo totalt sex-maskin, som tafser rundt å småjentene verre enn jeg har sett noen gang...

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle

1

anbefalinger

Bra!

RE: Flott - mange avleggere ja ....

Skrevet av cons 30.07.2008 kl. 00:25

Hei,

jeg leste på nettet, at Giske har håndlangere, som sjekker opp damer for han, når Giske er byen.

Så spørr de sånn, 'hei, har du lyst til å hilse på Trond Giske'.

Det var på en blogg jeg leste.

Hva er det han gjørt på festivalene da, hva kommer det av at alle damene flokker seg rundt han?

Får han hjelp av assistenter.

Hva var det som skjedde, siden du sier han er sex-maskin.

Jeg har skrevet mer om Giske på nettet, men jeg kjenner jo ikke til hva som foregår, annet en annenhånds informasjon, som jeg har lest på nettet selv, etter at jeg så noen skrev, at Giske var full på tinget, så søkte jeg litt på nettet om Giske, for jeg synes det kunne virke som at noe var galt, siden han var full på tinget, som det ble skrevet.

Her er mer om det:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2007/12/tittel-p-tema-trond-giske-en-edderkopp.html

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle





http://www.dagbladet.no/magasinet/2008/07/29/542124.html?commentId=2127660#comment_2127660

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter