Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 30. juli 2008

Det er problemer med at politiet er rasistiske, sies det på Dagbladets kommentarsystem. (In Norwegian).

Bra!

RE: Æreskrenkelser skal bli lovlig ja, er det for at det skal bli lovlig å trakassere folk på debattforum det eller?

Skrevet av fryday 30.07.2008 kl. 10:34

Hahaha, du tror minoriteter får hjelp av politiet? Hvor befinner du deg? Jeg vil gjerne flytte dit, hehehe. Nei seriøst, politiet i Norge er blant de mest rasistiske av alle. Folk kveles til døde og ransakes pga. hudfarve uten at noe blir gjort. Er det en innvandrer innvolvert sendes dette ut på pressemelding og flere enheter deltar i jakten, er det ikke så ties saken ned og nedprioriteres. Minoriteter har ikke noe de kan si ovenfor politiet. Prøver en innvandrer å anmelde noe blir man som regel møtt med forrakt allerede ved skranken.

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle

1

anbefalinger

Bra!

RE: Æreskrenkelser skal bli lovlig ja, er det for at det skal bli lovlig å trakassere folk på debattforum det eller?

Skrevet av cons 30.07.2008 kl. 11:04

Ok,

det er mulig.

Jeg har ikke hatt så mye med politiet å gjøre.

(Før nå i det siste, etter at jeg overhørte, i 2003, da jeg jobba på Rimi Bjørndal, at jeg var forfulgt av 'mafian', som lyn fra klar himmel).

Og har ikke fått noe hjelp.

Men det er mulig det er sånn som du sier, det kjenner jeg ikke noe til.

Men når det gjelder Fri Rettshjelp, og slikt, så tror jeg minoriterer får hjelp, gjennom spesialordningen, som heter 'prioritert sak/område'.

Og også gjennom lover, så får minioriterer beskyttelse, ekstra beskyttelse, vil jeg kalle det, gjennom såkalte 'hate-crime'-lover, som finnes i Storbritannia, og som vel også skal innføres i Norge, ettersom jeg skjønte fra artikkelen vi kommenterer.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle





http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/07/30/542145.html?commentId=2128149#comment_2128149

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter