Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 16. august 2008

Facebook-melding til Sophie Linvall Johnsson, fra Arvato. (In Norwegian)

Hei Sophie,

Between Sophie Linvall Johnsson and You

Erik Ribsskog

Today at 1:55pm

sorry at jeg sender deg mange meldinger.

Det er bare om jobb.

Jeg lurte bare på, han Michael O'Shaughnessy.

Jeg husker jo at du jobbet på Arvatos Microsoft-aktivering, i 2005.

Så sluttet du like før jul, var det vel.

Så dukket du opp noen uker etterpå, og da hadde du med noen videofilmer, som du ga til han O'Shaughnessy.

Da virket du ganske sint, eller noe, at noe var galt(?)

Han O'Shaughnessy, er vel irsk, man han snakket jo svensk, og dro ofte til Malmö, var det vel, i hvertfall Sverige.

Og han pleide å spørre alle ungdommene, må man vel kalle de, på Microsoft-kampanjen, om de ville låne noen svenske videofilmer osv.

Jeg har senere kommet på, at f.eks. Kristine Hansen, og Emelie Wallin, virket å være under kontroll av O'Shaughnessy, han fortalte de hvor de skulle sitte osv.

Synes du det var noe rart med det her med de videofilmene eller, siden du liksom virket litt sint på han O'Shaughnessy, da du dukket opp på jobben, noen uker etter at du hadde sluttet, i 2005, og ga O'Shaughnessy filmene tilbake?

Jeg tar også med det du sa, da du og jeg og Margrethe Augestad, og hun svenske Malin og også Charlotte Liljeblad, eller hva hun heter, da vi var på Queens pub. på fredags-pils, eller noe, med Arvato, høsten 2005.

Da sa du at han engelske typen din, ikke var så fin hjemme, som på byen.

Og den første uka, som jeg jobbet på Arvato, så var du også ny der, og du var enkel å bli kjent med, siden de andre liksom var kjente fra før.

Og da pleide jeg å spørre om du ble henta.

Og da sa du alltid nei.

Mens når vi gikk ut av Cunard Building, så stod alltid han britiske typen din der, og det virka som at det var noe galt(?)

Håper du har mulighet til å svare, jeg har også sendt en e-post til den svenske ambassaden i London, om at jeg lurer på hva som foregår med hun Emelie, som begynte på Arvato etter at du slutta.

Jeg skal se om jeg finner en link.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er en link til den e-posten til den svenske ambassaden:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/08/e-post-til-den-svenske-ambassaden-i.html





PS.

Noen uker etter at vi var på fredagspils osv., i Liverpool, og etter at jeg var ute med en som het Karianne, og merkelig nok noen norske Liverpool-supportere som hun kjente, en annen fredag.

Og jeg ble med hun Margrethe Augestad, og venninna, fra Gulskogen, på fest hos Charlotte Liljeblad og de.

Men etter den festen, så begynte hun Janine England, som bodde i huset jeg leide et rom i, i Mandeville St., og vekke meg tidlig på søndagen etter.

Og hun dro meg med ut, for å spise egg og bacon osv., på en resturant.

Og da begynte å grave og spørre, hvem som var på festen hos Liljeblad osv.

Jeg hadde jo overhørt, i Norge, at jeg var forfulgt av 'mafian', osv.

Og i Mandeville St., så overhørte jeg England si til Melissa M'Betsa, at hun spionerte for noen da, altså Janine England.

Og da sa M'Betsa, at England skulle 'tell them he's as queer as they come', eller noe.

For jeg likte ikke M'Betsa, for hun var så falsk, så jeg tror hun også spionerte for noe mafia, eller noe.

Så etter denne episoden, så turte jeg omtrent ikke prate med de nordiske damene på jobben lenger, siden jeg trodde dette kunne være farlig for dem, fordi hun England spionerte for noe mafia/mob osv.

Og det virket som at andre i byen spionerte og.

F.eks, så satt jeg og Sophie, etter å ha jobbet på Arvato, et par uker, eller noe.

Så spurte jeg Sophie, om hun kunne fylle opp vannflaska mi, fra en sånn vanncontainer, eller hva det heter igjen.

Det var fordi, at det satt mange briter, og observerte oss.

Så jeg ville ikke gå foran de, i tilfelle de skulle si at jeg var 'queer', som jeg ofte overhørte, rundt i byen, jeg var vel bare anspent.

Så jeg klikka litt, pga. denne spioneringen overalt.

Og manglende hjelp, både fra det norske og engelske politiet, begge bare ignorerte mine henvendelser, og nektet å gi noe råd, eller noe.

Så da ble jeg litt fucka opp, hele opplegget var helt sykt, og jeg fortsatt ikke hva som har foregått/foregår.

Så hipp hurra for onkel politi, må man vel si.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter