Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 14. oktober 2008

Fikk melding fra en som har oppdatert Nini Stoltenberg-artikkelen, på engelsk Wikipedia. (In Norwegian).

Ifjor, så skjønte jeg at noe var galt i Norge, siden Kripos, og andre myndigheter, bare tulla med rettighetene mine.

Så jeg gjorde litt research, for å prøve å finne ut hva som kunne være galt i Norge.

Da tok jeg litt 'brainstorming', som vi lærte om, da jeg gikk på markedsføringslinja, andre året på Handel og Kontrol, på Sande VGS., i Vestfold.

Og en ting jeg kom på, som jeg synes var galt i Norge.

(Og som jeg lurte på kunne være linket til noe mer alvorlig).

Det var at statsministerens søster, Nini Stoltenberg, hun pleide å få komme på TV, tilsynelatende rusa, i beste sendetid.

Enda alle kunne se at hun var mer eller mindre, et heroinvrak.

Så jeg lurte på om dette var noen slags mer eller mindre subtil mobbing av statsministeren.

At han ble tulla med.

Så jeg begynte å gjøre noe research, som man kan se noe av resultatet av, i denne bloggposten:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2007/11/tittel-p-tema-stoltenberg-familien-i.html

Jeg var litt bekymret for, at hun Nini Stoltenberg, løy på TV, og var under kontroll av noe mafia osv.

F.eks. han kjæresten hennes, som hun fant heroinen sammen med, virka litt snodig.

Men jeg er ikke sikker på om folk som bor i engelsktalende land, vet om, denne risikoen, vil jeg si, med søsteren til Jens Stoltenberg.

At noen kan når som helst gi henne en sprøyte med ekstra ren heroin, så blir hun redusert til et nummer i overdose-statestikken.

Kan Thorvald Stoltenberg, vært under trussel, om at KGB eller noe 'mafian', ville drepe Nini, hvis han ikke saboterte fredsforhandlingene i Bosnia?

(Slik som han gjorde da han kom med utsagnet 'de er alle serbere').

Så jeg tror det er bra, at en kar som bruker nicket Meco, nå har oppdatert om Nini Stoltenberg, på engelsk Wikipedia, så kan kanskje Norges alierte i utlandet, også bli oppmerksom på denne risikoen.

Så det synes jeg hørtes ut som en fornuftig ting.

Så sånn var det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er mer om dette:

Jeg har nå skrevet en artikkel på engelsk Wikipedia om Nini Stoltenberg. Jeg har sittet i hele dag og lest gjennom artikler jeg finner på nettet. Du får ihvertfall svar på noe av det du undrer deg over i blogg-innlegget ditt.

Halvor (meco)


http://en.wikipedia.org/wiki/Nini_Stoltenberg

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter