Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 14. oktober 2008

Jeg lurer på om det var sant at den første heroinen Nini prøvde, fallt ut av lomma på noen narkomaner, da hun var 27. Hun virker å ha flydd litt før.

Vilt liv

Geir Salvesen skriver i sin Stoltenberg-biografi at Nini Stoltenberg nok ble oppfattet som den vellykkede familien Stoltenbergs svarte får. Som Camilla og Jens hadde hun en radikal vennekrets, som delvis også var de eldre søsknenes. Hun var med på husokkupasjoner, og et svært ungdommelig og populært medlem i miljøet som var forløperen til Blitz-miljøet. Nini gråt da hennes far ble utnevnt til forsvarsminister. Det var en drøy pille å svelge for en yrkesdemonstrant.

Tidligere i tenåra dro Nini til bydelen Christiania i København, også kjent for sin liberale omgang med narkotiske stoffer. Hjemme i Oslo tryglet foreldrene om at hun skulle komme hjem. Det skjedde ikke før etter flere måneder. Hun var 15.

Da Thorvald Stoltenberg var statssekretær i regjeringen Nordli, måtte han ha politibeskyttelse etter terrortrusler. En politibil sto alltid utenfor Stoltenbergs hus på lille Frogner. Dette var svært ubekvemt for Nini, som på denne tida planla en ny husokkupasjon sammen med venner.


http://www.dagbladet.no/nyheter/2001/10/24/290212.html

Også ser vi på dette, fra Nettavisen:

27 år gammel hadde også Nini alle muligheter foran seg, men valget hun tok på en kafé i Oslo en dag i 1991, skulle endre livet hennes dramatisk.

- Jeg satt på kafé i Oslo. Der satt også to narkomane. De begynte å slåss, og det ramlet noe ut av lomma. Jeg plukket det opp, og så at det var heroin, forteller Nini Stoltenberg til Tonje Steinsland.

I årevis hadde Nini fortalt venner og bekjente om farene ved heroin - og advart om at prøvde de det én gang, så var det lett å bli hektet.

- Men jeg visste at hvis man var forsiktig, så døde man ikke hvis man prøvde heroin én gang... Jeg finner denne pakka sammen med samboeren min, som heller ikke har brukt herion. Trygler og ber om å gå hjem og prøvde det.

Samme kveld sniffer hun sin første dose heroin. De neste tre årene levde Nini som sprøytenarkoman.

- Du var 27 år gammel, blendende vakker, intelligent og hadde alle muligheter og ressurser. Og så begynner du med heroin? spør Steinsland.

- Ja, det virker helt absurd. Men går jeg tilbake til den tiden så var det veldig lite absurd for meg, svarer Nini.

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/07/se-en-smakebit-av-intervjuet-med-ninni.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter