Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 14. oktober 2008

Henning Holstad, pleide å være sjefen til søstra mi, mener jeg hu sa. (In Norwegian).

http://www.nettavisen.no/innenriks/ioslo/article2294763.ece

Jeg tror også han eide Tiny Budbilservice, eller hva det het, der hvor typen til søstra mi, Negib, jobbet, som budbilsjåfør.

Jeg tror han Holstad eide barnehagen, som søstra mi jobba på, mener jeg det var, og at hu også bodde der.

Noe sånt.

På Vestkanten, på begynnelsen av 90-tallet.

Tussebo barnehage, mener jeg søstra mi sa, at hu jobba der og jeg tror også bodde der.

Noe sånt.

Holstad har visst vært arrestert i Togo, for oppbevaring av kokain osv.

Så det finnes vel sunnere folk å jobbe for.

Hu nevnte det at han hadde lapp foran øyet, men hu sa ikke noe om hvorfor.

Han er vel også eier i Taxi 2, hvor det vel er mye tull med drosjene, hvis jeg har skjønt det riktig.

Nå har jeg ikke fulgt med så nøye da, så det er mulig jeg har skrevet noen detaljer som ikke stemte nå, så jeg får ta forbehold for det, siden jeg ikke har fulgt med så nøye.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg tror man kanskje kan stille spørsmål om den barnehagen til Pia var så bra, siden den har et navn, som forbindes med underverdenen og underjordiske osv:

Tusser (en type nisse, el. rumpenisser). De er ikke så storvokste som sine slekninger. Som regel lever de langt inne i skogen, borte fra alt bråk og menneskelig involvering. De kan ligne litt på bitte små troll, pjuskete og har en forvirret holdning som kan være problematisk for dem som får møte dem. Noen tusser kan også være av den onde typen, som alt annet. De pleier å være fredlige i holdning og liker å være blant sine. Rumpenisser (tusser) kan man finne i Astrid Lindgrens Ronja Røverdatter.

http://no.wikipedia.org/wiki/Tusse

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter