Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 27. oktober 2008

Jens Stoltenberg og vennen Kjetil Try ble arrestert i Murmansk. (In Norwegian).

Statsministeren har ikke bare gode minner fra Murmansk.

Statsministeren ble arrestert og havnet i fengsel like utenfor den russiske byen da han og en kamerat var på tur i Russland for 17 år siden.

- Det er litt morsomt å reise tilbake til Murmansk. Jeg var der på ferie i 1990 sammen med en venn, reklamemannen Kjetil Try, og da hadde jeg gleden av å bli arrestert i byen Mantsjegorsk, noen mil sør for Murmansk. Vi hadde visum til byen Apatiti, der vi skulle besøke Kola kjernekraftverk.

- På turen tilbake så vi skiltet til Mantsjegorsk, en by som på den tida var litt kjent på grunn av noen enorme industriutslipp. På vei inn eller ut av byen ble vi stoppet. Da viste det seg at vi ikke hadde gyldig visum til å besøke Mantsjegorsk, sier Stoltenberg til Dagbladet.

Han forteller at både han og Try ble tauet inn av politiet og ble sittende i timevis på grunn av språkbarrierer. Til slutt fikk de forklart situasjonen til en som kunne tysk og slapp dermed ut.

- Det var en ganske ubehagelig opplevelse, sier han.


http://arkiv.nettavisen.no/Nyhet/239177/Jens+ble+arrestert.html

PS.

Det skal finnes en 'knise-video', fra denne episoden, hvor Stoltenberg og Try sitter og kniser.

Mens de sitter i arrest eller forhør, eller noe da.

Jeg lurer på om det er mulig å finne den videoen på YouTube f.eks.

Vi får se.

Ellers er det kanskje verdt å merke seg, at man trenger ikke å kunne tysk, hverken for å bli reklamemann, eller statsminister i Norge.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter