Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 13. desember 2008

Mer fra hip-hop forumet. Om hva som skjedde da jeg overhørte at jeg var forfulgt av 'mafian' osv. (In Norwegian).

johncons
Member Join Date: Aug 2008
Posts: 56



--------------------------------------------------------------------------------

Quote:
Originally Posted by Stein Blakk
Hei Erik!

Jeg har ikke helt fått tak i hvilken kamp du kjemper, og må med tungt hjerte innrømme at dine tidligere besøk på forumet har gårr meg hus forbi. Kan du tenke deg å gi meg en kjapp oppsummering av situasjonen din?

mvh

-SB

Det som skjedde var at jeg var i Syden i 1998.

Så var jeg for mye i sola, i Ayia Napa osv., på Nissi Beach.

Men men.

Det som skjedde var at jeg fikk noen sånne ganske dype rynker mellom øynene.

Så syntes jeg at det var litt tidlig, for jeg var bare 28 år, og hadde pleid å hatt kviser osv., mulig fordi jeg jobbet litt for hardt på Rimi.

Så jeg syntes det var litt tidlig å få rynker da, også fordi jeg ville gjerne konsentrere meg på karriere og ikke sånne ting, og jeg hørte også folk prate om det her bak ryggen min.

Så jeg gikk på sånn hudpleiesenter da, på St. Hanshaugen, i 2003, selv om det var flaut.

Men det som skjedde var at all huden i trynet ble ødelagt omtrent, på en måte jeg ikke klarer helt å forklare, men jeg endte opp med å se helt rar og homo ut i tryne da.

Så sånn er det.

Men men.

Men jeg fortsatte å gå på jobben, på Rimi Bjørndal.

Og da var det mye rart som skjedde der.

Jeg var tydeligvis blitt utsatt for noe mafia-angrep, for jeg overhørte hva ungdommene på bussen opp til Bjørndal sa.

Og jeg overhørte hva kunder og ansatte på Rimi Bjørndal sa.

Blant annet overhørte jeg, en av de etterfølgende dagene, at en dame som handla på Rimi Bjørndal der, sa til en annen kunde, at hun hadde hørt, 'at jeg var forfulgt av mafian også'.

Så det her driver jeg fortsatt å funderer på.

Hvem er den her mafian.

Og hvem er 'også'.

For da var det kanskje fler.

Var det en 'vanlig' mafia og også kanskje en albansk mafia?

Eller er disse de samme?

Sånne her ting driver jeg å lurer på.

Og politiet sier ingenting.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog


http://www.hip-hop.no/showthread.php?t=22112&page=31

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter