Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 13. desember 2008

Mer om 'mafian' osv. (In Norwegian).

johncons
Member Join Date: Aug 2008
Posts: 62



--------------------------------------------------------------------------------

Quote:
Originally Posted by turtle
mafia er det da overalt.. sverige feks.. meeeeeeen, anyways, om du ikke vet hva du løper fra så er det vel dumt å løpe? bare å dra tilbake til hvor enn det hele begynte å fortsette med livet ditt.. og om noe skjer så skjer det noe.. aint no big thing.. alle dør jo engang..

Hei,

jeg skjønte jo at det var noe angrep på gang.

Jeg kunne ikke gå på gatene i Oslo, uten at folka prata om det her bak ryggen min.

Og trynet mitt var ødelagt og, så det var litt flaut også.

Men jeg ble frika ut av det her, så det eneste som holdt meg gående var at jeg hadde planlagt å dra til utlandet, til Sunderland for å studere.

Jeg tenkte at det kanskje var noe lokale Oslo-greier, eller norske greier, sånn at jeg kunne leve et vanlig liv i Sunderland.

Men jeg leide jo leilighet i Oslo, av Rimi.

Og familien min har aldri vært noe særlig støtte for meg, ihvertfall ikke de siste 20 åra.

Så jeg har ikke noe hjem i Norge.

Så nå bor jeg jo i Liverpool, og jeg har jo ikke noe å returnere til i Norge.

Og å dra tilbake før jeg vet hva som foregår, det vil jeg se på som bare tull.

Jeg har prøvd å kontakte politiet i Norge, for å få vite hva som foregår, men de sier ikke noe.

Og jeg er kanskje gammeldags når jeg sier at det er ment å være åpenhet i samfunnet, men da får jeg heller være gammeldags.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog


http://www.hip-hop.no/showthread.php?p=652714&posted=1#post652714

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter