Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 5. juli 2010

Problemer med tag-er på bloggen

tager på bloggen

PS.

Noen har kanskje lagt merke til, at det ikke har kommet noen nye tag-er på bloggen, i de siste månedene?

Det er fordi, at i lange perioder, så har det vært umulig for meg, å få lagd nye tag-er.

Dette er pga. en 'bug', som har vært hos Blogger.

Som jeg har opplevd to ganger, og som har vart i flere måneder, begge gangene.

Men nå plutselig, så virker det igjen.

Og jeg har sjekka med ganske jevne mellomrom, om det har virket igjen.

Men det har ikke virket på mange uker og måneder, må det vel bli, nå.

Selv om jeg ikke har tatt tida.

Men min tremenning i Sverige, Dagny Holmsen, (som kaller seg Dagny Rose, på Facebook), hun har ikke fått noe tag på bloggen.

Så jeg har måttet bruke morens tag, (hun som jeg fant ut, på dåpsattesten min, fra Svelvik kirke, at var min fadder), Anna Holmsen.

Men hun har byttet navn tilbake til Annikken Holmsen nå.

Men jeg har ikke fått lagd ny tag til henne.

Så dette med at tag-ene ikke har virket, det går tilbake til fra før jeg pratet med hun Annikken Holmsen på telefon, og fikk brev fra henne.

Så det er vel noen måneder siden nå, uten at jeg husker nøyaktig når det var.

Men nå virker det igjen altså, siden igår, eller noe, ihvertfall.

Så hva dette kommer av, det veit jeg ikke.

Men det lukter kanskje av noe CIA, eller noe(?)

Hva vet jeg.

Vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter