Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 4. mai 2013

Mer fra Facebook

Butikker, Ebba kiosk, Kiosken rett over Falck, Bertsen dagligvare, Bertsen Elektro, pappas kjøttbutikk, S-laget, Jacobsen kiosk, Finn Hansen dagligvare, Alviniussen, Garnbutikken til xxx og Berit, enda en dagligvare, det var Storgata, videre i rekkeviksgate, Baker Johnsen, Strikkebutikk, Sending i Hølabekken. Jøss for et yrende liv det var.
  • 35 personer liker dette.
  • Hanne Lisbeth Nyquist Bestemora mi Hjørdis Trulsen hadde brusutsalg i Bryggerhuset i Rekkeviksgate 2 fra 1967 og framover,bestefar Håkon tok over når hun døde
  • Elisabeth Leifsen Akkja.... Skjønner jeg får litt av en jobb, når jeg skal forsøke å rydde opp i dette, men det er jo i egeninteresse. Og da må jeg vel også prøve og tidfeste noe av dem. Men jeg synes det er artig å tenke tilbake på det livet som engang var. En klok mann sikkert, sa at dette med alle disse butikkene kom av at folk måtte gå til nærbutikken - de var ikke mobile de fleste. .
  • Erik Ribsskog Var det faren din som hadde slakterbutikk, borte ved brua, over Lågen der?

    Morfaren min Johannes Ribsskog, (mora mi var skilt, og skifta navn på meg, fra Olsen til Ribsskog, mens vi bodde i Mellomhagen, var det vel), dro med meg dit en gang, som han var på besøk hos oss, i Mellomhagen, hvor vi bodde, da jeg var 5-6-7 år gammel, (var det vel).

    Jeg husker også tre matbutikker, fra rundt Storgata, da jeg bodde der, da jeg var 3-4 år gammel.

    Det var Samvirkelaget, en butikk i Storgata, (bort mot Hvittensand, fra der vi bodde, ovenfor skolen), og en butikk litt ned mot havna der, (i et hvitt trehus vel).

    Dette var i 1973-1974.

    Den matbutikken i Storgata hadde karameller til ti øre, (med papir i forskjellige farger), så jeg gikk oftest dit, må jeg innrømme.

    Mvh.

    Erik Ribsskog
https://www.facebook.com/groups/471474256203949/
Nyere innlegg Eldre innlegg Startsiden

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter