Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 14. mars 2017

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Etter årevis med mageplager fant Hjalmar løsningen
Erik Ribsskog 14. mars 2017 kl. 09:13
Til: juridisk
Kopi: kundeservice@lectinect.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Lectinect Kundeservice
Dato: 31. januar 2017 kl. 08:29
Emne: Etter årevis med mageplager fant Hjalmar løsningen
Til: eribsskog@gmail.com

Lectinect Pluss Hvis du ikke kan lese denne posten, klikk her.


Bestill | Avregistrere


Hjalmar Kildahl Johansen fra Storsteinnes var i årevis plaget med mageproblemer. Det var først når han kombinerte to produkter at han fant hjelp. Her er hans historie:

- Jeg slet med magen i årevis. Magen var vekselvis hard og løs, og jeg hadde i tillegg problemer med luft i magen. Det var ingen hjelp å få, så det så ut som om jeg bare måtte leve med disse mageplagene.

En dag fikk jeg tips av min bror om Lectinect Mage og ville prøve det. Etter 4 måneders bruk ga jeg opp, jeg ble ikke noe bedre. Så begynte jeg med Lectinect Melkesyrebakterier, og merket en positiv forskjell etter 3 måneder.

Men så fikk jeg et brev fra Lectinect om å prøve begge produktene. Det gjorde underverker. Magen ble helt i orden bare etter 2 uker. Nå er det gått 3 måneder uten tilbakefall. Jeg har fått et nytt liv, og kan spise alt uten problemer. Dette kommer jeg nok aldri til å slutte med.


Hvordan kan to produkter sammen gi en bedre mage?

Hjalmar fikk hjelp av Lectinect Pluss, som består av to produkter, Lectinect Mage og Lectinect Melkesyrebakterier. Melkesyrebakterier er gode bakterier som rydder opp i tarmen. De kan gi en bedre balanse i magen, og andre mageprodukter kan da virke bedre.

For at lektinene i Lectinect Mage skal kunne gi en positiv biologisk respons, kan det for mange være viktig med en opprydding i tarmen først. Slik kan Melkesyrebakterier og Lectinect Mage forsterke hverandres effekt.

Få 2 gode mageprodukter - med 75% rabatt


Hjalmar opplevde underverker etter at han svarte på et brev med tilbud om å prøve Lectinect Pluss. Nå kan det være din tur til å få hjelp. Det koster ikke mye å prøve.

Som tidligere kunde får du den første 2 månedsperioden med 75% rabatt. Du får Lectinect Mage til halv pris og Lectinect Melkesyrebakterier på kjøpet (kr 0). Du betaler kun kr 199 for 2 måneders forbruk av begge produktene. Og portoen er gratis.

Prøv nåVilkår |Om oss / Kontakt | Avregistrere

Bloggarkiv