Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 12. juli 2020

Jan-Tore Hagen og jeg, pleide noen ganger, å spille bordtennis, hjemme hos vår klassekamerat Søren Larssen, som bodde i direktørboligen, til Sande Paper Mill, (siden at faren til Søren, var direktør der), skoleåret 1986/87, (da vi gikk det første året, på handel og kontor, på Sande videregående)


https://www.facebook.com/profile.php?id=100008560000935

PS.

Her er mer om faren til Søren Larssen, som jeg trodde at var sørlending, (fra DT/BB 3. februar 1986):


https://www.nb.no/items/abdea83036bb87f66a1d64118e409e3d?page=1&searchText="sande%20paper%20mill"

PS 2.

Sånn som jeg husker Jan-Tore Hagen, så var han litt snål.

Han hadde noen ganger, noen slags rare grimaser.

(Han hadde problemer med å holde seg alvorlig).

Og han gikk i litt kjedelige klær.

(For å si det sånn).

Jan Tore, (som var tynn og hadde rødt hår), kunne også være, litt sur/sutrete.

(Sånn som jeg husker det).

Og han hadde en ikke så karslig stemme, liksom.

(Mener jeg å huske).

Og jeg lurer også på, om han stammet.

(For å si det sånn).

Og Søren Larssen, var også en outsider, (må man vel si).

Han snakket sørlandsdialekt.

Og han var, et par år eldre, enn oss andre, i klassen, (han og Elisabeth Johansen, var vel de eneste, som hadde lappen og bil).

(Noe man vel kanskje kan skjønne.

At han kan ha blitt litt forsinket, i skolegangen.

Hvis han måtte flytte mye, mellom Danmark og Norge, for eksempel.

Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Da fant jeg Søren Larssen, på Facebook, (jeg har vel antagelig kalt han Søren Larsen, i memoarene mine osv., for jeg huska ikke, at han brukte dobbel-'s', i etternavnet sitt):

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter