Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 16. november 2020

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Klage/Fwd: Den siste presidentdebatten: Hvordan gikk det?

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 16. november 2020 kl. 18:37

Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>

Kopi: ukesbrevurix@nrk.no, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, "Söderblom, Marit Annie" <Marit.Annie.Soderblom@domstol.no>, NRK Lisensavdelinga <NRKLisensavdelingen@nrk.no>, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, NRK <info@nrk.no>, post <post@finkn.no>, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>, "post@sivilombudsmannen.no" <post@sivilombudsmannen.no>, "rana.tingrett" <rana.tingrett@domstol.no>, abuse@telia.com

Hei,


dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).


(Jeg har ikke kontaktet disse).


Vennligst rydd opp!


Med hilsen


Erik Ribsskog


PS.


Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).



---------- Forwarded message ---------

Fra: Sigurd Falkenberg Mikkelsen <ukesbrevurix@nrk.no>

Date: fre. 23. okt. 2020 kl. 15:20

Subject: Den siste presidentdebatten: Hvordan gikk det?

To: <eribsskog+fleskeberg@gmail.com>



Vises ikke nyhetsbrevet riktig? Åpne i nettleser

NRK Urix Fredag, 23. oktober 2020

Kjære leser,

Debatten ble bedre denne gangen. Enormt mye stod på spill da president Donald Trump møtte utfordrer Joe Biden til duell. Det var den siste konfrontasjonen mellom de to før valget, som nå er under to uker unna, og muligens siste sjanse for Trump til å komme skikkelig på offensiven.


I vippestaten Florida fulgte journalist Anders Tvegård debatten sammen med unge velgere utendørs.  Som mange andre hadde de allerede bestemt seg, men så debatten likevel. De var nok ikke i Trumps målgruppe: - Han visste mer om viruset enn han gav uttrykk for. Det har gjort at folk nå mobiliserer i Florida, sa en av dem  Anders møtte.

 

 


Ung i USA: Rik eller sjanseløs

For unge amerikanere er den amerikanske drømmen blitt fjernere. Det har blitt så dyrt å studere at mange må gi opp. 

Hør podkasten!

 

Debatten foregikk i langt roligere former enn sist, selv om denne også inneholdt øyeblikk av munnhuggeri og avbrytelser. Flere ting var interessant. Det kom fram klare forskjeller i klimapolitikken, og litt overraskende sa Biden at han vil fase ut oljenæringen. På immigrasjon var Biden også tydelig, og han angrep Trump for ikke å ha gjort nok for å stanse koronapandemien. Det siste går særlig hjem hos eldre velgere, mens det første nok var myntet på de yngre.


Trump forsøkte og lyktes tidvis med å klistre Biden til sin lange karriere som politiker, og ikke minst tiden som visepresident under Barack Obama. Han fortsatte også sine angrep mot Bidens familie, uten at vi vet helt hvordan det vil slå ut blant velgerne.


Journalist Gro Holm fulgte debatten fra Pennsylvania. Hun skriver i sin analyse at Trump var bedre denne gangen, men tviler på om det er nok til å snu valgkampen.

 

Dette skriver amerikansk media om debatten

The Atlantic synes Biden lånte Trumps populistiske klær.

CNN har faktasjekket debatten. Trump kommer ikke så veldig godt ut av det. 

Fox News mener Biden ikke forstår hvordan økonomien virker.

 

Den franske læreren Samuel Paty fikk en minneseremoni en statsleder verdig på Sorbonne-universitet denne uka. 400 inviterte gjester med president Emmanuel Macron i spissen hedret den drepte læreren og læreryrket. Det var en følelsesladet kveld med et tydelig budskap fra Macron: - Vi skal ikke gi opp å vise karikaturtegninger i undervisning, sa han.


Det kan være vanskelig å forstå hvor viktig lærerrollen i er i Frankrike. Læreren og skolen er båndet som binder den franske republikken sammen. Det er gjennom skolen republikkens verdier videreformidles til nye generasjoner. Ytringsfrihet og muligheten for religionskritikk settes høyt.


Jeg er med i nyhetspodkasten Oppdatert og prøver å forklare hvorfor drapet er ekstra sjokkerende i Frankrike.

 

 


HVA SKJER MED POLEN?

Polen regnes som det verste landet i EU for LHBT-personer. Nå stanser Norge økonomisk støtte til landet. 

Se Urix!

 


Vår Europa-korrespondent Simen Ekern har truffet lederen av en  organisasjon som franske myndigheter knytter til drapet. Han nekter for at de har noe med dette å gjøre, og mener at rasisme og islamofobi er problemet.


Den konflikten kommer vi til å se mer av framover. Macron har lovet tøffe tiltak og skal i et regjeringsmøte ha sagt at «frykten skal skifte leir».  En ideologisk kamp er på trappene i Frankrike.

 

Andre saker fra NRK

Russiske elitekrigere holder øvelser ved norskegrensen, rapporterer journalist Eirik Veum. 

Kinesisk entreprenør: – Trump har gitt meg suksess. Korrespondent Kjersti Strømmen har vært Dongguan.

Paven sier ja til borgerlig partnerskap for homofile.

 

I Danmark har metoo slått inn for fullt. Skandaler og skjeletter ramler ut av skapet i høyt tempo. Jeg må innrømme at jeg ikke visste at det stod så dårlig til med likestillingen i vårt naboland.


På tross av alvoret i saken, klarte vi i utenriksredaksjonen ikke å unngå og trekke på smilebåndet da journalist Marit Kolberg fortalte at i Danmark har likestillingsministeren også ansvaret for fiskekvoter. 


- Et signal om at likestilling ikke tas på alvor, sier Tone Lunde Bakker, som har jobbet i flere tiår i forskjellige nordiske banker, både dansk, svensk og norsk.


Med ønsker om en god helg,

 

Sigurd Falkenberg Mikkelsen

Utenrikssjef | @sigurdfm


Fikk du nyhetsbrevet videresendt? Meld deg på her!

NRK logo

Kontakt oss    Avmelding    Andre nyhetsbrev

Avmelding

 

Fagredaktør Utenriks: Marius Tetlie

Nettsjef: Hildegunn Soldal

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen

 

Følg oss på sosiale medier

 







This email was sent to eribsskog+fleskeberg@gmail.com

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

NRK · Bj. Bjørnsonsplass 1 · Oslo · Oslo, 03 0340 · Norway


Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter