Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 16. november 2020

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Klage/Fwd: UKEMENY, GYOZA & TIPS TIL HALLOWEEN

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 16. november 2020 kl. 18:52

Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>

Kopi: trine.sandberg.yahoo.no@mail.mailchimpapp.com, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, abuse@telia.com, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>

Hei,


dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).


(Jeg har ikke kontaktet disse).


Vennligst rydd opp!


Med hilsen


Erik Ribsskog


PS.


Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).



---------- Forwarded message ---------

Fra: Trines Matblogg <trine.sandberg.yahoo.no@mail.mailchimpapp.com>

Date: fre. 23. okt. 2020 kl. 16:18

Subject: UKEMENY, GYOZA & TIPS TIL HALLOWEEN

To: <eribsskog@gmail.com>



View this email in your browser



 

UKEMENY, GYOZA & TIPS TIL HALLOWEEN

Endelig fredag! I denne ukens nyhetsbrev finner du som vanlig ukemenyen for den kommende uken, eksklusivt for dere som mottar nyhetsbrevet (publiseres på bloggen førstkommende søndag). Her skal det være noe for enhver smak. Bestill gjerne ingrediensene på meny.no hvis du har muligheten til det, og få ekstra trumf-bonus med på kjøpet. 


Har du laget gyoza? Klikk deg inn på oppskriften nedenfor og følg mine anvisninger - og imponer med deilige dumplings du også! 


Neste helg er det Halloween, og i den forbindelse har jeg funnet frem noen skumle, men smakfulle oppskrifter som slår spesielt god an hos den yngre garde. 


Tirsdag morgen reiser jeg til Trøndelag for å treffe foreldrene mine, før jeg sjekker inn på Britannia i Trondheim for å ta imot deltagerne på matreisen min. Jeg gleder meg sånn til å få vise frem alt det gode Trøndelag har å by på! Følg meg på Instagram stories hvis du vil ha noen smakebiter fra turen (@trinesmatblogg). På grunn av matreisen blir det dessverre ikke noe nyhetsbrev neste uke. 


Nå logger jeg straks av og tar helg. Helgen skal fylles med rolig fredagskveld og fredagspizza med gutta mine, og på lørdag blir hyttetur med barselgruppa gjennom snart 33 år. 


Ha en fin og matglad uke! 


Trine :)


PS. Har du tips til oppskrifter, eller er det noe du savner på bloggen eller i nyhetsbrevet? Jeg vil gjerne høre fra deg! 


UKEMENY 44

FLERE UKEMENYER

 

NYTT PÅ BLOGGEN


HIMMELSK SJOKOLADEKAKE MED SJOKOLADEKREM


HAVREOTTO MED TOMAT, PARMESAN OG PINJEKJERNER


GRØNNKÅLPESTO


PIZZA MED TOMAT, SPINAT, LØK OG MOZZARELLA

 

HALLOWEEN 

Lag noe godt til Halloween. Her er noen oppskrifter som er populære hos den yngre garde, men som også faller i smak hos de som er litt eldre. 



SKUMLE EDDERKOPPKJEKS


MUMIEPØLSER


DRAKULAS FAVORITTDRIKK


MONSTERKJEKS

FLERE OPPSKRIFTER


 

GYOZA MED SVINEKJØTT OG DIPSAUS 

Mathias på 12 år elsker dumplings, og når det står gyoza på menyen blir han ekstra glad. Gyoza er japanske dumplings som er utrolig gode på smak. Det som skiller gyoza fra andre dumplings er at de først stekes og deretter dampes, slik at de blir sprø på den ene siden og myke ellers. Gyoza er slett ikke vanskelig eller tidkrevende å lage, og du trenger ikke noe spesielt utstyr - du steker og damper dem i stekepannen. Gyozapapir finner du i frysedisken i asiatiske butikker. Prøv det du også - fyll gyozaene etter smak og behag, og dypp dem i favorittdipsausen. 


SE OPPSKRIFTEN


annonse


TRINES HVERDAGSMAT

Har du sjekket ut min fjerde kokebok. TRINES HVERDAGSMAT? Jeg håper riktig mange stikker innom bokhandelen eller klikker på lenken nedenfor, for her er det nemlig mye godt som ikke er å finne på bloggen - se et lite utvalg på bildene over. 


I TRINES HVERDAGSMAT finner du mine beste hverdagsmiddager, hvor de fleste er eksklusive for boken. Mitt fokus er matglede og det å samles rundt middagsbordet, her er det ingen pekefinger eller dietter. Min fokus ligger på smak, men de aller fleste oppskriftene er likevel sunne, enkle og raske. I Trines hverdagsmat finner du blant annet 23 deilige vegetaroppskrifter, for deg som ønsker å spise litt mindre kjøtt, men likevel godt og variert. 


Sjekk gjerne ut de tre andre kokebøkene mine også, Trines mat (mest solgte  faktabok de siste 10 år), Trines mat 2 og Trine inviterer. Nå får du alle bøkene mine til nedsatt pris, se nedenfor.


LES MER

KJØP BØKENE MINE HER

KJØP E-BOK HER


annonse


FÅ EKSTRA TRUMF-BONUS NÅR DU HANDLER PÅ MENY.NO

I forbindelse med mitt samarbeid med MENY har jeg fått lov til å tilby mine lesere 5% Trumf-bonus av hele kjøpet på MENY.NO! Bonusen er eksklusiv og gjelder kun når du bestiller varer via Trines matblogg. Tilbudet gjelder hver gang du handler i MENYs nettbutikk til og med 31.10.20. Aktiver bonusen i dag!


AKTIVER BONUSEN HER

LES MER



Du mottar dette nyhetsbrevet da du har meldt deg på e-postlisten for å motta oppskrifter/nyheter fra Trines matblogg. Du kan enkelt melde deg av nyhetsbrevet dersom du ikke ønsker å motta det lengre. Oppdater e-postadressen din her eller meld deg av e-postlisten her.


Les personvernerklæringen min her. 

 

Instagram

Facebook

Website

YouTube


Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter