Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 16. november 2020

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Klage/Fwd: 💥-40% på hele* butikken!💥

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 16. november 2020 kl. 17:47

Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>

Kopi: nyheter@min.ark.no, kundeservice@arkbokhandel.no, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, abuse@telia.com

Hei,


dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).


(Jeg har ikke kontaktet disse).


Vennligst rydd opp!


Med hilsen


Erik Ribsskog


PS.


Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).



---------- Forwarded message ---------

Fra: Ark Bokhandel <nyheter@min.ark.no>

Date: tor. 22. okt. 2020 kl. 17:47

Subject: 💥-40% på hele* butikken!💥

To: <e.ribsskog@gmail.com>




Vis i nettleser

Ark.no

Pocket   Bøker   E-bøker   Barnebøker   Spill   Puslespill   Leker   Tegne og male   Kontor

Hei Erika!

 

Takk for at du er ARK-VENN! Denne helgen er en hyllest til deg og alle våre ARK-venner. Kanskje du bruker ARK-VENNHELGEN til å starte innkjøp av julegaver? Kanskje du endelig får fylt opp med romaner, krim, strikkebøker, kokebøker, dokumentarer, biografier, barnebøker, brettspill, puslespill, leker, kontorvarer, elektronikk og andre fine varer til deg selv eller noen du er glad i? Vi gleder oss til å se deg!


ARK-VENNEHELG

*Gjelder ikke bøker utgitt i 2020 (bokavtalen), allerede nedsatte varer, fag/pensumbøker og bestillingsvarer i nettbutikken.



- Tilbudet gjelder i alle ARK-butikker og i nettbutikken ARK.no


- Husk at du alltid får 12,5% rabatt på nye bøker på ARK.no!


- Tilbudet gjelder kun for ARK-venner

 

KJØP HER!

Vi er opptatt av å skape en trygg ARK-VENNHELG for deg og våre medarbeidere. Vi setter stor pris på at du vasker hendene med desinfeksjon før du tar på varer i butikken, at du holder én meters avstand til andre kunder og oss som jobber i butikkene, og at du om mulig betaler med kort. Enkelte tider er mer travle enn andre, så utnytt gjerne hele åpningstiden.


Og du, husk at ARK.no er åpen døgnet rundt, og at du der kan reservere varer med Klikk&Hent. Da slipper du bomtur, og vi legger varene klar for deg slik at handleturen tar kortere tid. Husk også at det alltid er fri frakt på kjøp av bøker over kr 249,- fra ARK.no!


God ARK-VENNHELG, hilsen alle oss i ARK Bokhandel!


Facebook 

Instagram

Ark.no

Finn butikk ARK leseapp Klikk&hent

Trenger du hjelp? www.ark.no/kundeservice

kundeservice@arkbokhandel.no (+47) 22 99 07 55

Ønsker du ikke lenger motta e-post fra ARK Bokhandel? Klikk her


Denne e-posten ble sendt fra: ARK Bokhandel AS

      Sehesteds gate 4, 0164 Oslo, NO

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter