Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 8. desember 2020

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Klage/Fwd: Helgekupp og gavetips!🤩Her er siste nytt fra ARK!

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 8. desember 2020 kl. 20:23

Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>

Kopi: elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, abuse@telia.com, sentralbord@gyldendal.no, kundeservice@arkbokhandel.no, nyheter@min.ark.no

Hei,


dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).


(Jeg har ikke kontaktet disse).


Vennligst rydd opp!


Med hilsen


Erik Ribsskog


PS.


Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).



---------- Forwarded message ---------

Fra: Ark Bokhandel <nyheter@min.ark.no>

Date: tor. 5. nov. 2020 kl. 19:10

Subject: Helgekupp og gavetips!🤩Her er siste nytt fra ARK!

To: <e.ribsskog@gmail.com>




Vis i nettleser

Ark.no

Pocket   Bøker   E-bøker   Barnebøker   Spill   Puslespill   Leker   Tegne og male   Kontor



 

ImageTidligUte

ImageJulegaverForAlle

ALT TIL JUL FINNER DU PÅ ARK.NO OG I DIN ARK-BUTIKK!


Kokebøker, strikkebøker, dokumentarer, biografier, krig & historie, romaner, krim, barnebøker, puslespill, brettspill, leker, tegne&malesaker, kalendere, notatbøker, adventskalendere, gavepapir og julevarer!


Uansett om det er til din egen ønskeliste eller julegaver til andre — Butikkene og nettbutikken ark.no bugner av julegavetips!

SE MER!

KUPP! SPAR KR 400,-

ImageHelgekupp

GAVETIPS TIL ALLE SOM ELSKER Å LAGE MAT!


I Duft av jul sørger Eyvind Hellstrøm og Kristin Jacobsen for at alt av mat og drikke blir perfekt til jul og nyttår. Alle de tradisjonelle rettene er med, som ribbe, pinnekjøtt, torsk, julesild, medisterkaker, lutefisk og skinke, og alt nødvendig tilbehør, som rødkål, svisker og saus. I julen forventer vi ikke bare småkaker og julekonfekt, men også desserter som karamellpudding og sviskegrøt. Nyttårsfeiringen er også inkludert, med gås, and og kalkun, og andre festlige retter. De tradisjonelle rettene har selvsagt fått en moderne touch.

KJØP NÅ!

TIL DE KREATIVE!

ImageTegneOgMale

SE DET STORE UTVALGET PÅ ARK.NO!


-40% rabatt på flere tusen tegne- og malesaker for både små og store! Tusjer, fargeblyanter, aktivitetshefter, rableblokker og mye annet til alle kreative sjeler!


OBS: Tilbudet varer til og med søndag 29. november!

KJØP NÅ!

MORO I HØSTMØRKET!

ImageNyheterSpill

KLAR FOR SPILLKVELD? TA EN TITT PÅ HØSTENS NYHETER!


Cold Cases, Go master you tubers, Monopol Speed, Peppa Gris, Scrabble Junior, The Upside Down Challenge, Escape Room 3, Harry Potter eller Pictionary Air. Nå bugner ARK.NO og butikkene av nye spill av alle slag! 


Og husk: Spill er ypperlige julegaver!

SE MER!

GAVETIPS TIL FARSDAG!

ImageFarsdagTips

HUSK FARSDAG PÅ SØNDAG!


Uansett hva pappa er interessert i finner du garantert noe han blir glad for å få på ARK.NO og i våre butikker. Få mer enn 250 gavetips til farsdag på ARK.NO nå!

SE MER!

SISTE SJANSE!

ImagePondus

TIL ALLE SOM DIGGER PONDUS!


Pondus er en av Norges mest populære tegneserier. Bli med på sprell med Pondus, Jokke, Günther, Turid-Laila og resten av galehuset til Frode Øverli.

KJØP NÅ!

Facebook

Instagram

Ark.no

Finn butikk ARK leseapp Klikk&hent

Trenger du hjelp? www.ark.no/kundeservice

kundeservice@arkbokhandel.no (+47) 22 99 07 55

Ønsker du ikke lenger motta e-post fra ARK Bokhandel? Klikk her


Denne e-posten ble sendt fra: ARK Bokhandel AS

      Sehesteds gate 4, 0164 Oslo, NO

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter