Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 25. desember 2020

Og enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Klage/Fwd: Hei Erika😊Få bokanbefalinger og innetips!

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 25. desember 2020 kl. 10:20

Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>

Kopi: nyheter@min.ark.no, kundeservice@arkbokhandel.no, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, abuse@telia.com

Hei,


dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).


(Jeg har ikke kontaktet disse).


Vennligst rydd opp!


Med hilsen


Erik Ribsskog


PS.


Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).



---------- Forwarded message ---------

Fra: Ark Bokhandel <nyheter@min.ark.no>

Date: søn. 8. nov. 2020 kl. 07:36

Subject: Hei Erika😊Få bokanbefalinger og innetips!

To: <e.ribsskog@gmail.com>




Vis i nettleser

Ark.no

Pocket   Bøker   E-bøker   Barnebøker   Spill   Puslespill   Leker   Tegne og male   Kontor



 

Hei Erika 

Vi vil at du som kunde skal føle deg trygg når du handler hos ARK, enten det er i en av våre 151 butikker eller fra nettbutikken ARK.NO. Vi følger råd og anbefalinger fra Folkehelseinstituttet og Regjeringen, og gjennomfører kontinuerlig tiltak for at alle alle skal føle seg trygge.


Vi setter stor pris på at du vasker hendene med desinfeksjon, at du holder anbefalt avstand til andre, og at du om mulig betaler med kort. Enkelte tider er mer travle enn andre, så utnytt gjerne hele åpningstiden. Bruk gjerne Klikk&Hent fra ARK.NO, så holder vi av varene dine og har de klare når du kommer til butikken. Dersom du ønsker å få varene levert hjem, er nettbutikken ARK.NO åpen 24 timer i døgnet.

 


ImageMyeÅFinnePå

I ARK er vi glade i de tingene som tar litt tid. Ting som ikke alltid er unnagjort på noen få strakser, men som krever oppmerksomhet og at du er tilstede i øyeblikket — om det er å koble av med en god bok alene, leke seg med former og farger, eller legge et passe vrient puslespill alene eller sammen med barna.


Så: Uansett hvordan verden ser ut utenfor døra, kan vi love at vi vil fortsette å gi deg våre aller beste tips til hyggelige hjemmeaktiviteter og leseopplevelser for store og små.


 

SE MER!

Vi har fått påfyll!

ImagePuslespill

Vi har fått inn nye puslespill på lager!

Vær rask, for de mest populære forsvinner ut som varmt hvetebrød. Vet du forresten at vi har puslespill med hele 40320 brikker?


Se hele utvalget på ARK.NO!

 

KJØP HER!

Finn kunstneren i deg!

ImageSakura

Nyhet! Stort utvalg fra Sakura på ARK.NO!


Mangaspire, Doodling, Scrapbooking, Akvarell, Bullet Journaling eller Kalligrafi. Se utvalget fra Sakura på ARK.NO!

 

KJØP HER!

Koble av med hjernetrim!

ImageSudoku

KJØP HER!

Moro for hele familien!

ImageSpillnyheter

Se de siste spillnyhetene!


Cold Cases med Jørn Lier Horst, Escape Room 3, The Upside Down Challenge, BRIO Flipperspill og mye mer. Nå har vi også fått inn en rekke produkter fra BRIO på ARK.NO!

 

KJØP HER!

Med blanke ark...

TegneOgMale

...og fargestifter til.


Et barn kan skape magi ved hjelp av noen blyanter, fargestifter og papir. Nå får du -40% rabatt på Tegne- og malesaker til barna! Tilbudet varer til og med fredag 29. november.

 

KJØP HER!

Skjermfri sone!

ImageBestselgereBarn

Arranger lesefestival hjemme!


Finn frem litt snacks, lag en skikkelig koselig lesekrok og sett av en time til at alle i fellesskap kan kose seg med hver sin bok! Kanskje får man også en fin samtale med på kjøpet, etter at lesestunden er ferdig?  

 

KJØP HER!

Mest solgt akkurat nå!

ImageBestselgere

Her er ukens hotteste bøker!


Harald Stanghelle, Roy Jacobsen, Lars Mytting, Sophie Elise, Lars Kepler, Lucinda Riley, Maja Lunde, Jørn Lier Horst, J.K Rowling, Jo Nesbø, Linn Skåber og en rekke andre herlige boknyheter!

 

KJØP HER!

Nyhet!

ImageMysterietNorge

Harald Eia og Ole-Martin Ihle er tilbake!


De 5 millioner menneskene som bor i Norge er de rikeste, mest likestilte, fornøyde og tillitsfulle utgavene av homo sapiens som noen gang har levd. Hvordan skjedde dette — hvordan ble Norge verdens mest vellykkede samfunn? I Mysteriet Norge svarer Harald Eia og Ole-Martin Ihle på dette spørsmålet. 


Med en koronakrise som herjer globalt: Hvilke mekanismer er det som er i sving når Norge tar i bruk hele «verktøykassen» og får situasjonen under kontroll? Det handler nemlig ikke bare om penger...

 

KJØP HER!

Digital lansering!

ImageMysterietNorgeLansering

Bli med på digital lansering av boken!


Onsdag 11. november kl 20:00 via Facebook Live! Harald Eia og Ole-Martin Ihle lover at dette ikke blir en vanlig livesending. Duoen byr også på noen overraskelser underveis. Velkommen!


 

BLI MED!


 

Facebook

Instagram

Ark.no

Finn butikk ARK leseapp Klikk&hent

Trenger du hjelp? www.ark.no/kundeservice

kundeservice@arkbokhandel.no (+47) 22 99 07 55

Ønsker du ikke lenger motta e-post fra ARK Bokhandel? Klikk her


Denne e-posten ble sendt fra: ARK Bokhandel AS

      Sehesteds gate 4, 0164 Oslo, NO

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter