Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 19. oktober 2007

cons
Heltidsansatt

Innlegg: 265
Ble medlem: 01/09/2007

Originally posted by: koppe

Hvordan var den gamle vitsen?



"Den perfekte arier skal være så slank som Goering, så kysk som Goebbels, så høy og veltrent som Himmler -- og så blond som Hitler".

(andre sier "så høy som Goebbles".)


Synes ikke folk, altså tyskerne, at det var litt snodig at det var så stor forskjell mellom liv og lære da?

Altså hvis Hitler var mørkhåret, også sa han at det var de lyshårede som var den overlegne rasen.

Og samme med jødedommen. Hitler hadde jødisk familie-bakgrunn, og alikevel sa han at jødedommen var underlegen de andre rasene.

Var det ingen som reflekterte over dette da?

Har noen konkludert med hva denne tilsynelatende store forskjellen mellom liv og lære kan komme av?

Altså for å forenkle:

Når en mørkhåret jøde sier at de lyshårede er de beste, og jødene er de dårligste.

Er det ikke noe som skurrer da?

Var det noen som fant på å spørre om dette?

Fikk de noe svar?

På forhånd takk for svar.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter