Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 19. oktober 2007

Jeg kan se det for mig;
Nu skal I se vores nye demo-model......buuuuummmm....nå, hov...det var sørme ikke meningen..der røg New York...nå pyt...så kan andre flytte ind

Jeg opfatter ikke våbenudvikling som en vits.

Og derudover.....så tror jeg du spekulerer for meget. Det er ikke sundt.
Vi skal bare være glade for, at der endnu ikke er nogen som har smidt hverken den ene eller anden bombe i vores område....og forhåbentlig bliver der heller ikke grund til det.

Når nu du ikke kan spille badminton...hvad så med golf?..eller bridge?? Svar på dette indlæg
Citér dette indlæg [Ikke bedømt]
Bedøm dette indlægElendigtDårligtGodtMeget godtFremragende Af: Trine W d. 19/10/2007 Kl. 17:38

Tilføj til venne-listen
Send privat besked
Klag over dette indlæg




Jeg syntes, at denne tråd emmer mere og mere af hjemmebrændt. Gad vide om trådstarteren har kikket lidt for dybt i flasken, eller hva’. Svar på dette indlæg
Citér dette indlæg [Ikke bedømt]
Bedøm dette indlægElendigtDårligtGodtMeget godtFremragende Af: Bent Høst Frederiksen d. 19/10/2007 Kl. 17:51

Tilføj til venne-listen
Send privat besked
Klag over dette indlæg




Jaja, alt til sin tid.

Jeg synes i allefall ikke at det er for mye forlangt, at man ønsker å se bevis på den bombe, som høres mest ut som et komplott for meg.

Da synes jeg ikke at man bare skal være glad for at en bombe som muligens er oppspinn, ennu ikke har smelt over våre hoder.

For selv om en slik bombe ikke har smelt, så spiller den alikevel en rolle i folks liv.

Når man vokser opp hver dag, og får høre at det finnes nok atomvåpen til å sprenge jorden X antall ganger, da spiller det en rolle for ens livanskuelse og hvordan man ser på fremtid og slike ting som politikk og styrkeforholdene mellom landene.

Og at man da bare skal smile og være glad, og spille bridge og golf, og ikke bry seg om slike ting som politikk og forholdene i verden, det synes jeg høres litt dumt og naivt ut.

Men det er vel antagelig jeg som er dum da, som ikke har forstått helt dette med hvor viktig det er med bridge.

Om det hadde vært fotball så hadde jeg kanskje forstått det men.

Men det er måske jeg som ikke har lært meg nok om bridge ennå. Svar på dette indlæg
Citér dette indlæg [Ikke bedømt]
Bedøm dette indlægElendigtDårligtGodtMeget godtFremragende Af: johncons d. 19/10/2007 Kl. 20:14

Tilføj til venne-listen
Send privat besked
Klag over dette indlæg




Bent Høst Frederiksen skrev:
Jeg syntes, at denne tråd emmer mere og mere af hjemmebrændt. Gad vide om trådstarteren har kikket lidt for dybt i flasken, eller hva’.


Jeg tror nok dessverre ikke det er så mye hjemmebrent i Liverpool.

Men i Norge er det vel nok, på Jylland så kan jeg vel tenke meg at det kanskje kunne ha vært litt av hjemmebrenning også?

Eller da kjører man vel kun til Tyskland, og kjøper billige orginalvarer, eller hva? Svar på dette indlæg
Citér dette indlæg [Ikke bedømt]
Bedøm dette indlægElendigtDårligtGodtMeget godtFremragende Af: johncons d. 19/10/2007 Kl. 20:16

Tilføj til venne-listen
Send privat besked
Klag over dette indlæg

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter