Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 4. november 2007

cons
Heltidsansatt

Innlegg: 390
Ble medlem: 01/09/2007

Originally posted by: Birgitta

En har jo en berømt konspirsjonsteori . " The Protocol of the Elders of Zion"

http://en.wikipedia.org/wiki/P..._Elders_of_Zion

Dette blir jo påstått å være et falskneri . Jeg vet ikke . Det er mulig det er falskt .

Men min hypotese er at hvis en ser på jødedommen som religion , så har jo den , slik jeg oppfatter det , i seg element av ENverden tankegang .

Og hvis en videre ser på de religionene som kom etter jødedommen , islam og bahai , så har de jo klare Verdensregjeringstanker .

Jødedommen er jo grunnlaget for alle disse religionene . Så hvorfor skal ikke jødedommen ha i seg verdensdominansideer , når "etterkommerne" har det ?



Ja , denne konspirasjonen om " The Protocol of the Elders of Zion" , er vel bare en av mange konspirasjonsteorier innenfor Illiminati .

Men jeg mener at man finner mye svar på disse spørsmålene hvis en studerer religionene .


Nei det høres fornuftig ut det du sier der, om ideer om verdensherredømme, i forbindelse med relgion osv.

Jeg er ikke så lærd i religion dessverre, så hvis jeg prøver å finne ut sånne ting, så prøver jeg vanligvis å bruke allmen kunnskap (hvis jeg har noe av det da), og søke på nettet og sånne ting.

Jeg fant jo det bilde av krigsmonumentet, som står utenfor Cunard Building i Liverpool, der jeg pleide å jobbe før.

Jeg lurer på om det kan være Kong David på toppen med laubærskrans, og et vikingeskip med dragehodene feil vei. (Etter den teorien angående elementer hos Illuminati med motsatt symbolistikk, som at de heter Illuminati, som betyr å opplyse, mens de i realiteten holder ting skjult).

Så at det kan være snakk om et element av omvendt symbolistikk i symboler rundt den Illuminati organisasjonen da.

Og man på bakgrunn av en sånn teori, muligens kunne tenke seg at det var derfor dragehodene stod feil vei, og at Aker, over inngansdøra til Cunard, er litt feil plassert i forhold til buen osv, fra orginal symbolet da.

Jeg skal se om jeg finner de tegningene:

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter