Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 11. mars 2008

Arvato XXIX. (In Norwegian).

I en av de forrige postene, http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/03/krig-i-norge-xxvi-in-norwegian.html,

så skriv jeg om, at når det var et Rimi Butikksjefmøte, på Sagene Samfunnshus, i 2002, så hadde det sitti to kollegaer av meg, og prata med hverandre, mens jeg satt mellom dem da.

Og at det var litt rart.

Og da skreiv jeg også, at det også skjedde på Arvato.

Og da husker jeg at Marianne og Anna der, dem satt og prata med hverandre, mens jeg satt og tok telefoner da, på plassen i mellom dem da.

Men det var jo pauser mellom telefonene osv.

Dette må ha vært høsten 05.

Og hun svenske Team-Leaderen der, Jill, hun var sammen med en Britisk kar, som het Craig eller noe, tror jeg.

Og de hadde sett oppføre seg rart tidligere. (Og flydd og ringt noen hele tida, en av de første dagene jeg jobba der, synes jeg det virka som).

Men den dagen som de damene, satt og prata med hverandre osv.

Da hørte jeg Craig sa til Jill, noe om meg.

Han var irritert på meg.

På at jeg satt der og de damene prata på hver sin side av meg osv.

Han sa noe sånt til Gill, at jeg hadde blitt jaget verden rundt, eller noe sånt må det vel ha vært, eller noe lignende, men nå satt jeg bare rolig på jobben, som om ingenting hadde skjedd da.

Så han var irritert på meg da, og sa det til Jill, det skjønte jeg.

Så de to, må nok ha visst om, hva som har foregått osv.

Bare noe jeg kom på nå.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter