Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 10. desember 2008

Diskusjon om Holocaust osv. (In Norwegian).

Nå har det dukket opp noen kommentarer forresten, om Holocaust osv., i forbindelse med en post, som ble skrevet for noen uker siden.

Dette er jo et veldig kontroversiellt tema, iom. at man kan jo til og med bli fengslet, i flere land, blant annet i Tyskland og Østerrike, hvis man argumenterer for at jødeutryddelsen under 2. verdenskrig, var et falsum.

Nå vet ikke jeg, dette temaet har jeg ikke lest noe om.

Men, man ser jo det, at 11. september, jo av flere, blir sagt å være et falsum.

Og jeg vet selv, at firmaet jeg jobbet for, da jeg jobbet på den skandinaviske Microsoft-aktiveringen, i 2005 og 2006, Arvato, som ble eiet av Bertelsmann.

Bertelsmann, trykte mye av nazistenes propagandamateriale under krigen.

Og nå for tiden, har jeg lest, at de sponser jødiske spionorganisasjoner.

Og, norske folk, ble brukt som slaver der, må jeg si, med ulovlige ledelsesmetoder, og iom. at de måtte svare på telefoner på tre nordiske språk, mer enn de andre skandinavene, som stort sett svarte på sitt eget språk, bortsett fra svensker som svarte også på norske samtaler.

Men, norske fikk ikke ekstra betalt, og det var mye mobbing fra ledere osv.

Nordiske damer forsvant plutselig fra jobben, og dukket opp gråtende på jobben og i pauser og etter møter og etter jobben osv.

Og noen stod på arbeidslistene, hver dag omtrent, hver måned, men jobbet bare en dag på over et år osv. (Anne Nordmark fra Sverige, eller hva hun het).

(Og alle disse nevnte damene som hadde problemer, seks stykker som jeg kommer på nå, var vel lyshårede, hvis jeg husker riktig).

Men men.

Så hvis 11. september kunne vært et plott, så er det vel ikke utenkelig at mye annet i historien også kan ha vært et plott.

At 11. september, hvis det var et plott, bare føyer seg inn i en rekke av plott opp i gjennom historien.

Det er vel ikke utenkelig, at hvis 11. september først har vært et plott, (som mange synes å mene), at det har vært et i en rekke av plott.

Dette synes jeg virker mer og mer sannsynlig.

Og at det er plott som er i en rekke av historieforfalskninger, i et ledd, mot hva som for meg synes å være en krig mot Norden, eller Nord-Europa eller eventuellt bare Norge.

Men men.

Men folk får gjøre opp sin egen mening selv.

Så poster jeg en link til de kommentarene her, så får folk mene hva de vil selv.

Siden Norge, (i hvertfall i teorien), er et fritt land.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er en link til bloggposten med de nevnte kommentarene:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/10/her-er-om-at-siv-jensen-var-p.html#comments

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter