Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 16. mai 2020

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Månedlig nyhetsbrev fra Fortum Charge & Drive 🚗⚡
Erik Ribsskog 16. mai 2020 kl. 04:47
Til: juridisk
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Fortum Charge & Drive
Date: fre. 8. mai 2020 kl. 09:22
Subject: Månedlig nyhetsbrev fra Fortum Charge & Drive 🚗⚡
To:



2_3C6A7503m3
Hei, kjære elbilist!



I denne utgaven av nyhetsbrevet har vi spennende nyheter å komme med om Fortum Charge & Drive og utbygging av ladestasjoner, og hva dette vil bety for deg som kunde. Vi vil også fortelle deg om nye funksjoner i Charge & Drive-appen, og du kan lese om det er skadelig for batteriet til elbilen å stå koblet til hjemmeladeren etter at den er fulladet, eller om det ikke er det.



Ta vare på hverandre og husk FHIs hygieneråd. De gjelder også for lading. Mer om dette i forbindelse med lading kan du lese her



Du kan alltid nå vår tekniske 24-timers kundeservice på +47 22 55 54 24



Mvh

Fortum Charge & Drive

 
2019 - 9007
Nye funksjoner i Fortum Charge & Drive-appen!
Informasjonsdelingen mellom appen og ladestasjonene går nå raskere enn noen gang, og vi har ryddet opp i ladekartet vårt. Les om forbedringene i ladeappen vår!

Finn ut mer
 
ladeboksannonse
Trygg og rask lading hjemme?
Fortum tilbyr nå ferdig installert hjemmeladeboks fra 415 kr i måneden. Vi hjelper deg med å finne ladeløsningen som passer ditt bruk.

Bestill her
 
annika_hoffner01
Fortum selger deler av ladevirksomheten for å bygge fremtidens infrastruktur og ladetjenester for elbilister. Ditt kundeforhold hos oss påvirkes ikke av dette, og vil føre til at tilgangen på ladestasjoner langs veiene blir enda bedre enn i dag! Les pressemeldingen her, og få svar på spørsmål rundt dette i lenken under.
Finn ut mer
 
bortelading15prosent
Få 15% laderabatt!
Du får 15% laderabatt på våre offentlige ladestasjoner om du har en strømavtale med Fortum!

Jeg vil ha laderabatt!
 
1-3
Det er kjekt med hjemmelader. Ikke minst gjør det hverdagen som elbilist en god del enklere, siden man har anlegget for drivstoff stående hjemme hos seg selv. Mange har bilen koblet til laderen sin nærmest hele tiden. Hvor mye har dette å si for elbilbatteriets levetid?

Finn ut mer
 
Ladestasjon44
Bestill ladebrikke i Charge & Drive-appen!
Bestill din gratis ladebrikke i appen vår! Med ladebrikken starter du enkelt lading ved alle våre ladestasjoner for elbil.

Slik bestiller du ladebrikke

arlington-research-nFLmPAf9dVc-unsplash
Kundeservice 24/7
Fortum Charge & Drive har gratis og døgnåpen kundeservice. Vi hjelper deg når du trenger det.

Gå til kundeservice
adam-jang-8pOTAtyd_Mc-unsplash
Vi er på sosiale medier!
Følg oss på sosiale medier. Du finner oss her (klikk lenke):

Facebook

Twitter

YouTube


Fortum Markets AS, Askekroken 11, Oslo, Oslo 0277, Norge, +47 21 49 69 10

Unsubscribe

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter