Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 16. mai 2020

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Matfoto, Olympus-kampanje og tips til utendørsutstilling
Erik Ribsskog 16. mai 2020 kl. 04:41
Til: juridisk
Kopi: nyhetsbrev@japanphoto.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: CEWE Japan Photo
Date: fre. 8. mai 2020 kl. 10:05
Subject: Matfoto, Olympus-kampanje og tips til utendørsutstilling
To:


Har du problemer med å se mailen? Klikk her!

CEWE FOTOBOK      CEWE Bildebutikk      Kamera og utstyr      Finn din nærmeste butikk

Matfoto, Olympus-kampanje og tips til utendørsutstilling
Ukens nyhetsbrev vil gi dere tips og triks til matfotografering, en lite innblikk i Anniken Olines fotografering, Kampanjer fra Olympus og Fuji. Husk også å sjekke våre kampanjersider for flere kampanjer! Lurer du på hvilken optikk som passer best til 17.mai-portrettene? Vi presenterer noe av det vi har. I tillegg viser vi også frem våre alu-plater fra CEWE - kanskje det perfekte materialet til en bildeutstilling utendørs eller som pynt over kjøkkenbenken!


Matfotografering!
Matfotografering er noe de fleste av oss har gjort, enten det er et bilde av sommerens første grillmåltid eller en fargerik drink. Nå er det sagt er ofte bildene av mat som deles over en lav sko på sosiale meduer kanskje ikke de aller mest appetttvekkende ren visuelt. Matfotografering er nok et av de vanskeligste temaene innen fotografering å meste, men med et par tips og triks på lur under kokkelua er det ikke så mye som skal til for å sette både tenner og øyne i vann.

Her har vi samlet noen essendielle tips samt egnet utstyr. Bon appètit!

Tips og triks til matfoto

Anniken Oline
Vi syntes det er innmari stas å vise frem de flinke folka som jobber hos oss! Denne uken presenterer vi et knippe bilder tatt av vår fantastiske kollega Anniken Oline G B. Anniken har jobbet i CEWE Japan Photo siedn 2013, og har vært innom både butikkene i Drammen og Sandvika. Nå har hun startet som ny avdelingsleder for vår butikk på Byporten i Oslo - hurra! Hun har holdt på med foto siden hun var 16 år, men interessen dukket opp allerede på barneskolen etter at hun stakk av med kamaeraet til foreldrene og tømte filmrull etter filmrull. Anniken elsker å jobbe med mennesker, noe som også gjenspeiles i bildene. Det går aller mest i porteretter, eventer, sport og konserter.
Les mer om Anniken Oline


Nikon Coolpix P950 og P1000
Nikon Coolpix P950 og P1000 har blitt standarden når det kommer til ekstrem rekkevidde på et kompaktkamera!  Her kan du ta nærbilder av månen, uten å måtte bruke en årslønn på et teleobjektiv. P950 er et noe mindre kamera, med en optisk zoom på 83x (tilsvarer 2000mm). Mens P1000 er en noe større modell med hele 125x optisk zoom (tilsvarer en brennvidde på 25-3000mm). Med disse kameraene er det ikke noe problem å ta bilder av skye dyr og fugler!  Det perfekte kamera til årets Norgesferie?
Les mer om Nikon P950 og P1000

Bilder på aluminium, inne og ute!
Vil du ha et print som tåler mye? Har du planer om en utendørsutstilling, eller sette opp bilder utendørs, eller kanskje over vasken? Da vil vi anbefale deg å se på produktet alu-plate fra CEWE. Vi har mange ganger brukt alu-plater til utstillinger vi har utendørs! Direkteprint på aluminiumsplate er lett og holdbart. Det er printet med 7 farger, og gir en matt overflate med mye detaljer. Blekket er UV-bestandig, slik at det kan stå årevis ute uten å falme. Vi kan levere alu-plater opp til 100x150cm og alle mål i mellom.

På bildet over ser du en utstilling som henger på Aalesunds Museum i Norges vakreste by*, Ålesund. Bildene har hengt der siden juni 2014, gjennom flere orkaner, enda flere stormer og snøstormer og mye sol, og de er fremdeles like fine! Takk til Sponland Foto som har sendt oss bildet.

*skrevet under en slags tvang - men vi ser ikke bort fra at det stemmer :)

Se mer om hvordan vi har brukt alu

Hvilken optikk til 17.mai portrettene?
Portrettobjektiver har oftest en brennvidde på rundt 50-135mm, og er som regel veldig lyssterkt. Dette betyr at man kan oppnå veldig liten dybdeskarphet med dem, og på den måten isolere det du fotograferer fra bak- og forgrunn. Dette gir deg også muligheten til å fotografere under dårlige lysforhold - som vi alle vet, været på 17.mai er ikke alltid perfekt.

En telezoom gir deg fleksiblitet, og har brennvidden 18-200, 70-200 eller lignende. Disse gir deg mulighet til å fotografere barn eller barnebarn i 17.mai-toget - uten at det er 19 andre barn i bildet, samtidig som du kan zoome ut igjen og fange hele toget mens de marsjerer forbi. Dette blir vel ikke en problemstilling i år, men det kommer også et neste år. Slike telezoomer er også ideele til å isolere objektet når man fotografere i den "lange enden", dvs på lengste brennvidde.

Se våre tips til 17.mai portrettene


Kampanje på optikk fra Olympus
Sammen med Olympus har vi nå satt ned prisene på 2 makroobjektiver (30 og 60mm) og 1 portrettobjektiv (45mm) til MFT-systemet. Perfekt timing for makrosesongen som akuratt har startet! Ut å fange insekter og blomster på sensoren!

Kampanjen varer kun en uke, eller så langt lageret rekker

Olympus-kampanje

Fujifilm X-T3 og bright primes!
Fujifilm har nå startet opp en kampanje for Fujifilm X-T3 og lyssterkt optikk kjøpt samtidig. Kjøper du Fujifilm X-T3 hus eller kit samtidig som en av de utvalgte objektivene, så får du 2000 kroner i rabatt!
Les mer om kampanjen













Kundeservice | Priser og leveringstider | Ordrestatus | Bildefremkalling
Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du tidligere har registrert deg på www.japanphoto.no.
Du er registrert med følgende adresse: eribsskog@gmail.com

Vennligst legg til nyhetsbrev@japanphoto.no i kontaktene dine, eller til listen over sikre avsendere. Da er du sikker på at nyhetsbrevene våre alltid blir akseptert.
*) Regler og vilkår:
1. Eventuelle tilbud gjelder for bestilling på www.japanphoto.no
2. Dersom det skal brukes en verdikode, skal denne tastes inn under bestillingen (i handlekurven). Merk at det kun kan bruks én verdikode pr. bestilling
3. Forsendelses- eller avhentningsgebyr legges til i ordren din
Meld deg av nyhetsbrevet

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter