Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 5. juli 2020

Og enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Gode råvarer fra norske bønder
Erik Ribsskog 5. juli 2020 kl. 07:00
Til: juridisk
Kopi: Adams Matkasse , elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Adams Matkasse
Date: søn. 28. jun. 2020 kl. 11:04
Subject: Gode råvarer fra norske bønder
To: Erik Løvenbalk Ribsskog


Adams matkasse
Adam viser nyhøstet blomkål
Gode råvarer fra norske bønder
Som kunde hos Adams Matkasse skal du ikke trenge å lure på hvor maten din kommer fra. Gjennom flere år har vi etablert sterke og tillitsfulle relasjoner til alle våre leverandører, slik at du er trygg på at maten din er sunn og frisk.

Nå som du mottar din første matkasse vil vi fortelle deg hvor maten kommer fra.

/Adam


Leverandører | Adams Matkasse

Godt samarbeid og inspirerende mat

Adam sjekker kvaliteten
Måkestad »
Måkestads fokus er å levere den beste kvaliteten til best mulig pris.

Måkestad leverer frukt og grønnsaker til Adams Matkasse. Vi samarbeider hele året for å finne de beste råvarene i sesong.

Vi har fokus på å velge norske råvarer når de er på sitt beste fra utvalgte gårder rundt om i landet. Veldig mye av grønnsakene blir levert direkte fra bonden, som sikrer ferskest mulig råvarer ut til våre kunder.
Adam i åkeren
Huseby Gård »
Gården ligger i Lier og har vært familiens eie siden 1880. I dag drives den av fjerde- og femtegenerasjon med fokus på grønnsaker.

Huseby fokuserer på å produsere best mulig mat med minst mulig belastning på miljøet. Både lokalt og globalt.

De deltar også i Helsedirektoratets kampanje for sunnere kosthold og jobber aktivt for å tilby sunne og innbydende produkter.
Adam sjekker sjømaten
First Seafood »
First Seafood AS ble stiftet i 2014 av tre gode venner og har på kort tid blitt en betydelig aktør innen skålpakket fisk.

De som jobber i First Seafood AS har lang fartstid fra fangst, produksjon og salg av sjømat. Deres fortrinn er at de jobber tett med fangstflåten for å sikre det beste råstoffet til enhver tid.

First Seafood er medlem av Grønt Punkt og har følgende sertifiseringer; Debio, MSC og ASC.
Adam sjekker kvaliteten
Brødrene Ringstad »
Ringstad holder til i Rakkestad i Østfold, en av landets største landbrukskommuner. De er en familiebedrift og eventyret startet i 1934 og drives i dag av tredjegenerasjons Ringstad, (Kjell og Unni).

De har vunnet flere medaljer for produktene sine, og i NM i 2018 tok de intet mindre enn tre gullmedaljer og to sølvmedaljer.
Adam anbefaler
Adam anbefaler:

Jeg anbefaler å spise fiskerettene tidlig i uken når fisken er på sitt beste. Sammen med våre leverandører er vi opptatt av kvalitet hele veien fra fangst til middagsbordet og da er det viktig å være obs på at fisken har noe kortere holdbarhet.

Kundeservice er tilgjengelig ved eventuelle spørsmål

Adam anbefaler
Mine Sider
Mine Sider - full kontroll over abonnementet ditt.
Kontakt oss
Klikk her for å besøke kundesenteret vårt.
Last ned Adams app!
Få middagen rett i lomma! Last ned Adams app for iPhone eller Android.
Facebook Facebook
Åpne i nettleser
Adams matkasse

Sent to: e.ribsskog@gmail.com

Unsubscribe

Adams Matkasse AS, Maridalsveien 21, 0178 OSLO, Norway

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter