Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 13. september 2020

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Vi har nye tilbud!
Erik Ribsskog 13. september 2020 kl. 17:21
Til: juridisk
Kopi: komplett@komplett.no, post@canica.no, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, fmovpost
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Komplett.dk
Date: ons. 12. aug. 2020 kl. 20:04
Subject: Vi har nye tilbud!
To:





Kan du ikke læse denne mail? Klik her for at læse den på vores hjemmeside.












Space




Vi har nye tilbud!

Gør et kup på mængder af PC'er og gaming, i tillæg til TV'er, tablets, smarte hjemmeprodukter og meget mere.





Se mere








Tjek alle de gode tilbud ud!

Vores egne eksperter har nøje udvalgt et varieret sortiment med laptops til dig, som er studerende, og vores guider vil hjælpe dig med at finde den perfekte til dig og dit behov.





Se mere


































Har du set månedens gamingdeals?

I vores kampagne Månedens gamingdeals  får du nye gamingtilbud hver måned, og her kan du garanteret gøre et godt kup. Vi har både PC'er og gamingtilbehør til gode priser.

Tag et lille kig.





Se mere











Hurtig. Pålidelig. Og en fryd for øjet.

Moderne computere er blevet hurtigere, lettere og slankere end tidligere, altsammen takket være Windows 10 og et fremskridt inden for hardware. Oplevelsen med Windows 10 er ny men samtidig velkendt, og giver tryghed ved at anvende det sikreste




Se mere







Besøg kundeservice

Spørgsmål?
Besøg kundeservice


Priserne gælder så længe kampagnen varer eller så længe lager haves. Se kampagnesiderne for kampagnens varighed. Priserne gælder kun ved bestilling i vores netbutik og er ink. moms. Vi tager forbehold for skrivefejl, forkert pris, tilgængelighed o.l.


Du får denne e-mail på eribsskog@gmail.com fordi du har takket ja til vores nyhedsbrev. Klik her for at afmelde dig vores nyhedsbrev. Indhold på disse nyhedsbrev kan være baseret på information om dine køb eller adfærd på vores hjemmeside. Behandling af personoplysninger.




Komplett.dk på Facebook

Komplett.dk på Instagram

Følg Komplett.dk på Twitter

E-mærket


Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter