Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 15. november 2020

Mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Klage/Fwd: Vågå Iskrem

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 15. november 2020 kl. 07:21

Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>

Kopi: rolf stokke <rolf.stokke@brandfoods.no>, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>

Hei,


dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).


(Jeg har ikke kontaktet disse).


Vennligst rydd opp!


Med hilsen


Erik Ribsskog


PS.


Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).---------- Forwarded message ---------

Fra: rolf stokke <rolf.stokke@brandfoods.no>

Date: ons. 14. okt. 2020 kl. 10:27

Subject: Vågå Iskrem

To:
Kjære kunde,Vi håper iskremen vår har falt i smak. Som utfordrer i iskremkategorien er det ikke bare nok å produsere den beste iskremen. Vi er også avhengige av gode ambassadører. 


I 2018 hadde vi en omsetning på ca. 2 mill og doblet til  4 mill i 2019. Målet for 2020 var en ny dobling, men så kom korona og stakk kjepper i hjulene for den planen. Men vi gir oss ikke så lett. 


Målet for 2021 er 8 mill og vi går nå ut med en folkefinansierings-kampanje for å hente kapital til vår vekststrategi. Kapitalen går i hovedsak til å styrke salgsapparatet. 


Nåværende eiere av Brand Foods har forhåndstegnet for i underkant av 300 000. Hittil er det kommet inn over 30 nye investorer som har tegnet aksjer for ca kr 400 000 kr. 


Som en god kunde av oss, ønsker vi å gi deg et ekstra godt tilbud.


Vi gir deg iskrem for tilsvarende beløp som du tegner aksjer for. Minste-tegning er kr 1 000. Investerer du kr 1 000 leverer vi iskrem hjem til deg for kr 1 000. Ønsker du å investere mer er det bare hyggelig.


«Forundringspakken» består av ulike smaker fra Vågåis, Flåklypa-is eller Evas Datter. Uansett hva som ligger i leveransen til deg, er vi trygge på at du kommer til å like iskremen vår - enten det er fløte-iskrem, gelato, vegan-iskrem og sorbeter.


Hele investeringstilbudet kan du lese her:  https://folkeinvest.no/kampanje/brand-foods-as


Hvordan benytter du deg av tilbudet? 


Følg instruksjonene på folkeinvest.no for å tegne.


Når du har tegnet, sender vi deg en bekreftelse på at vi mottatt tegning fra deg. Iskremen blir levert når kampanjen på folkeinvest er avsluttet - dvs etter 25 okt.


Vi håper du vil benytte deg av tilbudet. Har du noen spørsmål er det bare å maile eller ringe meg.


Mvh


Rolf Stokke

926 18 116

Bloggarkiv