Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 5. desember 2020

Enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Klage/Fwd: E-postfaktura fra Talkmore

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 5. desember 2020 kl. 13:05

Til: Talkmore Kundesenter <kundesenter@talkmore.no>

Kopi: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, firmapost@nkom.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, abuse@telia.com, Telenor Abuse Response Team <abuse@telenor.net>, faktura-telia@telia.no, "post@sivilombudsmannen.no" <post@sivilombudsmannen.no>, postmottak@sd.dep.no, erik.mamelund@no.ey.com

Hei,


jeg må si at dere vanlige medarbeiderne hos Talkmore, har noen fæle nykker, når dere nekter, å sende dette videre, til en leder/overordnet.


Jeg ønsker å vite navnet, på det trollet, som har bestilt dette, (det vil si mobil-abonnementet), i mitt navn.


Og jeg ønsker å få vite, hvilke bedre rutiner, som dere skal skaffe der, for å hindre, at noe lignende skjer, med andre kunder/borgere.


Skjerpings!


Erik Ribsskog



fre. 4. des. 2020 kl. 16:54 skrev Talkmore Kundesenter <kundesenter@talkmore.no>:

Hei.

Bekrefter med dette at vi har slettet både Mobilt bredbånd 580002164439 og mobilnummer 45884952. Faktura er også slettet.




Ha en fin dag!


Med vennlig hilsen

Jørgen

Talkmore kundesenter


image

https://www.facebook.com/talkmore.nohttps://twitter.com/Talkmore_KShttps://www.instagram.com/talkmore_no/http://www.mynewsdesk.com/no/talkmore

Finn svar på alle dine spørsmål her: talkmore.no/kundesenter

image 

Verv en venn til Talkmore og få 500,- i fratrekk på fakturaen og 500,- til den du verver.- talkmore.no/verving 


On Fri, 4 Des ved 1:50 AM , Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> wrote:

Hei,


dette har jeg skrevet til dere om ørten ganger nå.


Dette er også noen troll/jævler, som har bestilt et mobil-abonnement, i mitt navn, på nettet, (dere har visst dårlige systemer/rutiner).


Jeg forklarer gang på gang, at jeg ønsker å få svar, fra en leder/overordnet.


Men jeg får istedet svar, fra en gjeng med tenåringer, på deres kontaktsenter, (virker det som).


Dette må jeg klage på.


Skjerpings!


Erik Ribsskog



---------- Forwarded message ---------

Fra: Talkmore <ikke-svar@talkmore.no>

Date: tor. 3. des. 2020 kl. 18:26

Subject: E-postfaktura fra Talkmore

To: <eribsskog@gmail.com>



E-postfaktura fra Talkmore

Hei Erik,


Fakturanummer 42028615 er nå tilgjengelig i Talkmore-appen og på Mine Sider.

Betalingsinformasjon er som følger:

Telefonnummer 580002164439

Fakturadato 01.12.2020

Forfallsdato 20.12.2020

Beløp 449,00

KID 51022506420286158

Kontonummer 6005.07.77351

 

Månedsprisen faktureres forskuddsvis, mens forbruk som ikke er inkludert i abonnement faktureres etterskuddsvis. Dersom du er ny kunde vil du betale for inneværende måned og ut neste måned.

For detaljert informasjon om hva fakturaen gjelder, logg inn i Talkmore-appen eller på Mine Sider og se spesifisert faktura.

eFaktura og Avtalegiro

Med eFaktura og Avtalegiro får du fakturaen rett inn i nettbanken din. I de fleste nettbanker kan du velge dette i forbindelse med betalingen av din faktura. Du kan også bestille eFaktura eller Avtalegiro ved å søke opp Talkmore i listen over eFaktura-tilbydere og oppgi din eFaktura referanse som er: 51022506


Ha en fin dag!

Hilsen

Talkmore


Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter