Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 5. desember 2020

Her kan man se Rimi sin arbeidsuniform, fra midten/slutten av 90-tallet. Jeg pleide å bare vaske skjorta, og så henge den til tørk, på en kleshenger. Og da ble den grei. Men ei Hava fra Rimi Bjørndal, spurte hvordan jeg gjorde det, og så kom hu på jobb, med en kjempe-krøllete skjorte, og var sur på meg, (husker jeg)

rimi sin uniform


Jeg prøver jo å få tak i et brev, fra Rimi-Hagen, hvor han skryter av meg, (i forbindelse med at min butikk Rimi Langhus klarte kravene, i en drifts/nøkkelområde-konkurranse, som het Rimi Gullårer).

Men når man ser på den perverse kunsten osv., som Rimi-Hagen har.

(I TV-programmet overfor).

Så er det kanskje ikke positivt, å ha skryte-brev fra han.

Hm.

Rimi-Hagen har visst mange venner, (kan man se i det nevnte TV-programmet).

Men det er kanskje fordi, at han har mye penger, og er raus og spandabel, overfor folk, og finner på mange morsomme/snobbete arrangementer, osv.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog 

PS 2.

Når det gjelder den Rimi-uniformen overfor.

Så var det vel forresten egne bukser, (med egne størrelser), for damer.

Men skjortene var muligens uni-sex.

(For å si det sånn).

Hvis ikke kvinnfolka hadde bluser.

Hm.

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Det var også et eget slips, til den uniformen.

Og det slipset var jeg noen ganger, den eneste, i butikken, som brukte.

På Rimi Nylænde.

(Hvor jeg jobba som butikksjef, fra 1998 til 2000).

Og sånn var det vel også, (en periode), mens jeg var assisterende butikksjef, på Rimi Nylænde, (noe jeg jobba som fra 1994 til 1996), under butikksjef Elisabeth Falkenberg.

(For å si det sånn).

Så sånn var vel det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Her er mer om dette:

mer om slips

(Samme link som overfor).

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter