Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 30. desember 2020

Og enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Klage/Fwd: Velkommen til NextGenTel

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 30. desember 2020 kl. 19:57

Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>

Kopi: kredittsjekk@nextgentel.no, juridisk <juridisk@datatilsynet.no>, NextGenTel <kunde@nextgentel.com>, NextGenTel Abuse Response Team <abuse@nextgentel.com>, elh@forbrukertilsynet.no, firmapost@nkom.no, helpdesk@bitpro.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, noss@deloitte.no, post <post@finkn.no>, postmottak@sd.dep.no, salg@bitpro.no, abuse@telia.com, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, info@kistefos.no, Christen.Sveaas@kistefos.no, js@kistefos-tre.no, Kundeservice Proximo <kundeservice@proximo.no>, innfordring@nextgentel.com, Telio kundeservice <kundeservice@telio.no>, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>

Hei,


dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).


(Jeg har ikke kontaktet disse).


Vennligst rydd opp!


Med hilsen


Erik Ribsskog


PS.


Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).



---------- Forwarded message ---------

Fra: NextGenTel <ikke-svar@nextgentel.no>

Date: tor. 19. nov. 2020 kl. 09:27

Subject: Velkommen til NextGenTel

To: <eribsskog+verdensMinstePenis@gmail.com>




 MinSide

 

 

Velkommen til oss, Erik Løvenbalk!

Vi setter stor pris på at du velger bredbånd fra NextGenTel!


Her kommer litt informasjon om abonnementet ditt og om hva som skjer fremover:


Last ned MinSide-appen

I MinSide-appen finner du leveringsdatoen så snart den er klar. Last den ned her.


Du får leveringsdato

Vi sender deg snarest mulig informasjon om hvilken dato bredbåndslinjen klargjøres. Gi oss beskjed hvis tidspunktet ikke passer for deg.


Utstyret sendes

Alt du trenger for å ta i bruk bredbåndet sendes ut i god tid før klargjøring.


Du kobles til internett

Endelig! Bredbåndet installeres og utstyret kan kobles opp. Dette skjer vanligvis 4-6 uker etter bestillingstidspunktet.


 

MinSide

Abonnementet ligger i appen

Med MinSide-appen har du hele tiden abonnementet med deg, og du har full kontroll på tjenester, faktura og meldinger fra NextGenTel. Du kan kontakte oss, gjøre endringer på nettverket ditt, bestille nye TV-kanaler og mye mer. Vi anbefaler derfor alle våre kunder å ta i bruk appen.


Last ned MinSide-appen

 

Bredbånd fra NextGenTel

NextGenTel har levert bredbåndstjenester i 20 år og vi har vært med på en rivende utvikling. Gjennom årene har vi fått lang erfaring med å levere trygge og stabile tjenester slik at du som kunde blir fornøyd.


Vi sender deg oppdateringer om klargjøring av bredbåndet ditt så snart informasjonen er klar.



 

 

Første faktura

Den første fakturaen dukker opp noen dager etter at du er tilkoblet internett. Vi vil gjøre deg oppmerksom på at denne vil være høyere enn en normal faktura, da den gjelder for perioden fra <oppstartsdato> (da tjenesten ble klar til bruk) og forskuddsvis frem til <periodesluttdato>. I tillegg inneholder fakturaen eventuelle oppstartsgebyrer og engangskostnader. Den neste fakturaen din vil gjelde for den vanlige fakturaperioden din (1, 3, 6 eller 12 måneder).



Vi sender deg oppdatert informasjon fortløpende, og gleder oss til å levere våre tjenester til deg!



Hilsen oss i NextGenTel


 

 

 

Hjelp

Kundeappen Kundeservice

MinSide Personvern

 

Snakk med oss

Facebook

Kundeservice

 

Åpne i nettleser

Trykk her for å melde deg av nyhetsbrev

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter