Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 26. desember 2020

Og enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Velkommen som medlem!
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 26. desember 2020 kl. 11:19
Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>
Kopi: post@fosterhjemsforening.no, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, abuse@telia.com, sandra@fosterhjemsforening.no, tone@fosterhjemsforening.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Norsk Fosterhjemsforening <post@fosterhjemsforening.no>
Date: ons. 11. nov. 2020 kl. 19:01
Subject: Velkommen som medlem!
To: <eribsskog@gmail.com>


Klikk her for å åpne i nettleser

Velkommen som medlem i Norsk Fosterhjemsforening!
Du er nå del av en engasjert medlemsgruppe av fosterforeldre, barn i fosterhjem, egne barn, besøkshjem, beredskapshjem, familiehjem for barn og ungdommer!

Vår målsetting er å være en aktiv pådriver for å heve kvaliteten på alle plan innen fosterhjemsomsorgen. Det er fylkesforeninger i de fleste fylker, og dere blir automatisk tilknyttet det fylke dere bor i.
Følg oss og din fylkesforening på hjemmesiden, Facebook og Instagram!

Nye medlemsfordeler og nettressurser!
Hjelp og Råd
Vår nye side Hjelp og råd, inneholder alt fra spørsmål og svar til rabaterte priser med våre nye samarbeidsadvokater, og en sjekkliste som er god å ta i bruk før du inngår en fosterhjemsavtale, eller ved en reforhandling. 
Materiell og ressurser
Her finner du blant annet faglige ressurser som veiledningsvideoer fra prosjektet pedagogikk for fosterforeldre, og en samarbeidsguide for fosterforeldre og kontaktperson i barnevernet i deres oppfølgingsoppgaver!

Flere medlemsfordeler:
Landsdekkende Rådgivningstelefon – åpen hver torsdag mellom 09-15, telefon 465 00 847. Vår rådgivningstjeneste gir medlemmer mulighet til å drøfte og snakke med en fagperson om situasjoner og problemstillinger som oppleves som vanskelige.
Tidsskriftet Fosterhjemskontakt med aktuelle artikler innen forskning på feltet, jus, rådgivning, kurs, aktiviteter i foreningen m.m.
Samarbeidsadvokater med en gratis avklaringssamtale og avtalepris for våre medlemmer.
Likepersonsamtaler dersom du trenger å lufte tanker eller hjerte med en av våre friville likepersoner.
Samvær og kontakt med andre fosterforeldre i ditt distrikt gjennom blant annet familiesammenkomster, møter, fagsamlinger og likemannsgrupper. Mer informasjon kan du lese i det enkelte fylket.
Kompetansepåfyll gjennom kurs, seminarer og andre aktiviteter som arrangeres sentralt i foreningen og i fylkesforeningene.
Medlemspris på kurs og konferanser, temahefter, barnebøker, video og annet salgsmateriell.
Mulighet for påvirkning gjennom styrearbeid i foreningen.
Rabattert pris på medlemskap hos Barnevakten og andre medlemsfordeler foreningen kan tilby.
Tilgang til medlemsider på nett. Brukernavn: medlemmer, og passord: Medlem3692
Facebook
Website
Email
Instagram
Norsk Fosterhjemsforening
Storgata 10A, 0155 OSLO | Tlf. 23 31 54 00
post@fosterhjemsforening.no | www.fosterhjemsforening.no
Org.nr. 956 862 779 MVA

Du mottar denne eposten fordi du er medlem i Norsk Fosterhjemsforening.
Klikk her for avmelding.

Email Marketing Powered by Mailchimp   

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter