Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 16. januar 2021

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Klage/Fwd: Kjære Erik Løvenbalk Ribsskog - Velkommen til Samlerhuset!

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 16. januar 2021 kl. 19:45

Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>

Kopi: kundeservice@samlerhuset.info, abuse@telia.com, elh@forbrukertilsynet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, post <post@finkn.no>, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>

Hei,


dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).


(Jeg har ikke kontaktet disse).


Vennligst rydd opp!


Med hilsen


Erik Ribsskog


PS.


Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).



---------- Forwarded message ---------

Fra: Kundeservice – Samlerhuset <kundeservice@samlerhuset.info>

Date: søn. 29. nov. 2020 kl. 18:09

Subject: Kjære Erik Løvenbalk Ribsskog - Velkommen til Samlerhuset!

To: Erik Løvenbalk Ribsskog <eribsskog+lukterlittpsykose@gmail.com>




logo

Offisiell distributør for Det Kongelige Britiske Myntverket, Det Statlige Franske Myntverket, Folkerepublikken Kinas Nasjonalbank og mer enn 20 andre myntverk og nasjonalbanker. Samlerhuset eier Det Norske Myntverket, som blant annet preger Norges mynter og Nobels fredsprismedalje.


Takk til over 700.000 nordmenn som har handlet hos oss!

 

Velkommen til Samlerhuset!


Kjære Erik Løvenbalk Ribsskog


Takk for at du har handlet på www.samlerhuset.no, og velkommen til en spennende samlerverden.


I vår nettbutikk finner du et stort mangfold av samleobjekter og samleutstyr som kan gjøre det å samle enkelt. Nettbutikken er mobiltilpasset og det betyr at det er enkelt å gjennomføre bestillinger fra mobiltelefoner og nettbrett. Du ser fortsatt akkurat den samme informasjonen som på en datamaskin, men den er tilpasset en mindre flate. 


Du finner også et utvalg av spennende artikler fra magasinet Mynt & Historie, samt nyheter og pressemeldinger om hva som er siste nytt i samlerverden - både i inn- og utland.


Har du behov for å komme i kontakt med kundeservice, kan du ringe oss på telefon 66 81 15 00 eller 0 25 50, eller sende oss epost til kundeservice@samlerhuset.no. Våre åpningstider er hverdager mellom kl 9-17.


Få oversikt over kundeforholdet ditt

For at du på en enkel måte skal få en oversikt over kundeforholdet ditt, har vi opprettet en kundekonto “Min side” for deg i nettbutikken vår. Her har du mulighet til å:


Se dine siste bestillinger

Se dine siste fakturaer - og betale med kort/Vipps

Endre kontaktinformasjon

Få spesialtilbud 


Slik gjør du for å logge deg inn på Min side:

For å logge inn, gå til www.samlerhuset.no/minside For din sikkerhet er Min side ekstra passordbeskyttet, slik at ingen andre har mulighet til å se på din kundekonto, uten å oppgi et unikt passord. Det er bare du som kjenner til passordet, og dette kan du senere endre under Min side. Her er din innloggingsinformasjon:

 


 

 

 


Kundenavn: Erik Løvenbalk Ribsskog

Brukernavn (epostadresse): eribsskog+lukterlittpsykose@gmail.com


 


 

 

 

Har du forlatt nettbutikken og ønsker å gå tilbake til Min side, må du sjekke om du fortsatt er innlogget. Du er innlogget dersom brukernavnet ditt vises øverst til høyre på siden. Er du logget ut, logger du deg enkelt inn igjen ved å klikke på knappen "Logg inn" øverst til høyre i nettbutikken, og skrive inn brukernavn og passord.


 

 

 


Med vennlig hilsen


Kundeservice

Samlerhuset


 

 


Ønsker du å endre leveringsadresse kontakt Samlerhuset på telefon: 0 25 50/66 81 15 00 eller kundeservice@samlerhuset.no


 

 

Les Magasinet Mynt&Historie     Besøk Samlerhusetbloggen


SAMLERHUSETFORDELER

● Ingen bindingstid

● Fornøydgaranti

● 30 dager åpent kjøp

● Garanti for ekthet og kvalitet

● Betal etter mottatt vare

● Kostnadsfrie samlefordeler

Følg Samlerhuset på Facebook

Følg Samlerhuset på Facebook

Følg Samlerhuset på YouTube

Følg Samlerhuset på YouTube

Les Samlerhusetbloggen

Les Samlerhusetbloggen

Samlerhusets formål er å skape samlerglede. Vi selger samleobjekter til samlere som er opptatt av gleden ved å samle. Samlerhuset garanterer ikke at våre objekter beholder sin opprinnelige pris eller at det finner sted en verdiøkning over tid. Historisk verdistigning gir ingen garanti for fremtidig verdistigning. Les mer om pris og verdi på mynter og medaljer her.


Kontaktinformasjon:

Samlerhuset Norge AS

Besøksadresse: Rosenholmvn 25,

1414 TROLLÅSEN

Postadresse: Postboks 523,

1411 KOLBOTN, Telefon: 0 25 50,

Epost: kundeservice@samlerhuset.no



E-post: kundeservice@samlerhuset.no

Tlf: 0 25 50 eller 66 81 15 00


Copyright © 2020 Samlerhuset, All rights reserved.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter