Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 29. september 2007

cons [2707] 29.09.07 12:45 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
Kom på et par ting jeg tror jeg skreiv feil her.

Ene var, at det var snakk om å _drive_ Kalbakken på samme måte som jeg dreiv Nylænde. (Som jeg ble fortalt av PØF at det var meninga at jeg skulle gjøre, og han refererte til 'Vi', altså som mente det. Han gjentok flere ganger og ved flere tidspunkt, at 'dem' ville at jeg skulle drive Kalbakken på samme måte som jeg dreiv Nylænde').

Også tror jeg at jeg bomma på en elva vi dro på rafting-tur til, det var vel ikke Sjoa vel.

Kan det ha vært Dagali? Altså vi kjørte opp Numedalen, og en kar som het Anders, som jobba som butikksjef på Manglerud, han klagde over at vi ikke kjørte opp Hallingdalen.

Så det var vel oppafor Numedalen/Hallingdalen et sted, uten at jeg har geografien der i hue.

Bare tenkte jeg kunne ta med dette i samme slengen, siden jeg kom på det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter