Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 29. september 2007

Trine W skrev:
Jamen, du har som udgangspunkt ikke været uforståelig....jeg undrer mig bare stadig over, at du påstår den bombe ikke findes..at der ikke er smidt nogen.
Og du roder rundt i tingene..pluto og hades, pluto var en planet,..nu er den det ikke...vidensskabsfolk som har taget fejl og folk som har troet på, at jorden var flad...og fordi der er taget fejl på de punkter, så eksisterer atombomben ikke??
Det hænger jo ikke sammen!



Nei nå er det du som blander tror jeg nok.

Jeg kan ikke huske å ha skrevet om at jorden er flat.

Og dette med at Pluto først var en planet, og siden slett ikke var en planet lengre, det er det de videnskapsfolk som har bestemt.

Dette har jeg slett ikke hatt noe som helst med å gjøre.

Så det benekter jeg enhver form for ansvar i forbindelse med!

Og det med Pluto og Hades. Det er faktist den samme gud.

Jeg vet ikke nøyaktig hvorfor grekerne fant det nødvendig å ha to navn på samme Gud, men det står mer her:

'Hades ("den usynlige") er i den græske mytologi enten dødsriget eller dødsrigets gud. Et andet navn for samme gud er Pluton ("den rige"). På latin bliver han kaldt Pluto (fra græsk) eller Dis pater ("den rige fader"), mens dødsriget hedder Orcus.'.

(Fra Wikipedia).


Men så må også bare spørre hvis det er noen fler ting som du undrer over.

Så jeg forsøke så godt jeg kan å forklare det.

Men det med at jorden er flat, det vil jeg ikke ha på meg å ha påstått.

Og heller ikke det med den planet, det var de videnskapsfolk.

Men bare spørr hvis det er flere ting som ikke er godt nok forklart, så skal jeg forsøke å svare så godt jeg kan.

(Jeg vet hele det med den atombombe høres merkelig ut, men jeg klarer ikke å forstå det på noen annen måte, når man leser de dokumentasjoner fra Wikipedia etc.

Men jeg ser gjerne at andre forsøker å motbevise meg, fordi jeg synes nesten dette er litt 'far out' selv).

Men jeg skal i allefall forsøke å forklare hva jeg mener i forbindelse med dette, så godt jeg kan, uansett.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter