Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 29. september 2007

Og jeg viste ikke hvem av dem oppover i systemet, det gikk ann å stole på.

Jeg hadde jo allerede prøvd å ta det på sparket med drifts-direktøren, men han virka ikke interessert, og når ikke Skodvin heller ville blandes inn, så blei det bare til at jeg bare fortsatte å jobbe en del måneder, og så kontaktet HiO, og jeg ville heller prøve å få en ny karriere, f.eks. innen ledelse innen data, så jeg startet på bachelor informatikk på HiO.

Jeg hadde studert 33 vekttall innen informasjonstekn. fra NHI rundt 1990-92, men data forrandrer seg jo.

Og de siste årene i Rimi var tøffe, med mye konflikter og arbeid, så jeg tenkte jeg hadde nok hatt gått av å roe det litt ned i allefall.

Og det er jo greit å gjøre ting ordentlig, så jeg bestemte meg for å ta batchelor informatikk studiet fra scratch, også ble det til at jeg jobbet som låseansvarlig på Rimi Bjørndal først, siden både Bjørndal og Langhus, tilslutt bare Langhus, ved siden av de to første årene på HiO.

Grunnen til at jeg slutta på Bjørndal, kan jeg komme tilbake til seinere, men litt av grunnen kan man sikkert skjønne fra denne linken:

http://johncons.angelfire.com/blog/index.blog/1292164/from-erik/


cons [2706] 29.09.07 11:35 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
Ja, så glemte jeg jo å forklare hvorfor jeg jobba som låseansvarlig i rimi, selv etter at jeg hadde begynt å studer, og slutta som butikksjef.

Det var litt klønete av meg sjøl.

Jeg leide leilighet av rimi da. Over rimi'n i W. Thr. gate.

Så det blei litt kronglete å finne ny leilighet.

Jeg spurte broren min om han blei med å spleise på å leie en stor leilighet, men det blei ikke noe av.

Jeg var å så på en leilighet som var veldig liten, like ved Frognerparken, men da tror jeg jeg hadde flydd på veggen, for det så liten plass. At man kunne nesten ikke snu seg innpå der for å si det sånn.

Jeg ringte om noe bokollektiv ting, men jeg var ganske nedkjørt og må vel si deprimert på den tida (jeg synes det var flaut at det gikk så dårlig med rimi kalbakken jobben, og det var flaut å forklare for venner og kjente og familie at jeg skulle slutte som butikksjef).

Så jeg var ganske sliten og hadde litt personlige problemer da, så var ikke sikker på om å bo i bo-kollektiv var den riktige løsningen heller.

Jeg trengte å komme meg først liksom.

Så da blei det til at jeg ble boende i Rimi bolig da.

Det ble jeg enig med Skodvin om først.

Og da Skodvin seinere sa at jeg skulle jobbe på Bjørndal, for butikksjef Irene, så synes jeg nesten ikke at jeg kunne nekte, selv om det vel kunne forestille meg at miljøet der hadde blitt tøffere, siden jeg jobba der som assisterende butikksjef fra 95 til 98 var det vel.

Jeg regna med at jeg skulle klare drabasene, og så fikk jeg heller flytte til egen leilighet, når jeg fikk meg ny jobb etter at studiene var ferdige.

Det var planen da, bare for å ta med om det i samme slengen. For å gjøre det klart om det, fordi det virker kanskje litt rart at man vil ut firma, men fortsatt jobber der ved siden av studiene tenker jeg på. Så jeg tenkte jeg skulle forklare om det i samme slengen.
Nytt Tema Legg Tema Til Favoritter Regler

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter