Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 29. september 2007

pinnemeg [131] 29.09.07 08:15 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
Med alle de sinnsvake budsjettoverskridelsene vi ser i offentlig sektor, så var det vel ikke annet å vente?

http://e24.no/naeringsliv/article2015921.ece
cons [2696] 29.09.07 08:28 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
Virker i hvertfall som om Røkke har kontaktene i orden.

Uten at jeg kjenner noe til det i detalj.
Friesenbichler [4363] 29.09.07 08:30 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
Leste overskriften.

"Norge sliter med korrupsjon"

så lenger nede

"Selv om Norge er verdens niende minst korrupte land og har lite korrupsjon i verdenssammenheng viser indeksen at vi faller en plass ned på listen i forhold til fjor."

9. plass, og sliter, at vi har falt en plass er derimot ikke bra. At vi er nederst i norden er heller ikke så moro, men er lite korrupsjon i Norge. Vil ikke akkurat si vi sliter, og det har vært en del saker som også er nevnt, og det kan sikker gjøres mange enkle grep også.
Friesenbichler [4364] 29.09.07 08:33 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
http://e24.no/utenriks/article2015376.ece

Hele lista.

"nord und süd, furt ischt nüt, oscht und wescht, dahoam am bescht'"
"An ghöriga Vorarlberger isst Käsknöpfle"
cons [2697] 29.09.07 08:34 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre
Annet enn at jeg mener at jeg så han og Celina i resturanten på Baronen, når jeg var der sammen med bruttern rundt 2002 ca.

Da var vel rundt 02 om natta, og da så det ut som om resten av klientellet i hvertfall i stor grad bestod av jugo-mafia og thaih*rer. (Eller ikke alle da, men mange).

Husker det var en jugo kar som fikk ei thaidame til å putte brusflaska inni kjeften ved et av nabobordene.

Så det var jo sjarmerende bordskikk.

Men entrecote med peppersaus var god mat.

Var bruttern som absolutt skulle ete der.

Det er forresten mulig jeg så feil og, jeg har egentlig aldri pleid å studere se og hør og sånne kjendisblader så utrolig nøye, så det er mulig jeg så feil.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter