Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 29. september 2007

Originally posted by: cons

Originally posted by: Wiseman



Politiet svarer veldig sjeldent på epost om du ikke har en direkte epostkontakt å sende til. Vil du ha raskere tilbakemelding er det beste å ringe og be om en person som jobber innen området du vil fremme henvendelsen din innen.







(Når det er sagt så er det veldig sjeldent det offentlige generelt svarer på henvendelser i det hele tatt på epost. Veldig irriterende!)







Forresten, det kom jeg på.



Jeg har jo ringt politi og andre flere ganger tidligere i forbindelse med mer eller mindre de samme tingene.



Og da har jeg fått mer eller mindre røverhistorier til svar, så uten at jeg skal nevnte hvem som serverte sånne svar, så tar jeg lærdom av det, og vil helst at kommunikasjonen skal foregå på en måte som kan dokumenteres. Dvs. skriftlig.




Det jeg egentlig skulle skrive på det forumet her nå.

Det var at jeg har postet om det samme problemet på et dansk forum.

Altså, angående om politiet, justisdepartementet og andre offentlige etater, angående om det er meningen at de skal svare folk, når folk sender dem korrespondanse som e-post, brev, fax, osv.

Og da sier de på det danske forumet, at det danske politiet, de svarer på e-poster.

Skal jeg se om jeg finner innlegget:


'Politiet i DK. har en email adr for for hver politikontor.
de operer med sikker email.
Man kan altså sende mail her i DK, og så skulle man forvente svar pr. mail !.
Det pudsig er at dive underkontorer f.eks paskontoret , motorkontoret kan man sende FAX, men ingen email.
Jeg er overbevist om at årsagen er at de ikke har personale nok der kan bruge en PC !!.'



Så for meg kan det neste virke sånn, at det faktisk er meningen at når man sender en e-post til f.eks. eller justisdepartementet eller andre offentlige etater, så er det faktisk meningen at man også skal få et svar.

Så jeg lurer litt på om det ikke er norske myndigheter som har misforstått litt når det gjelder det med å sende svar tilbake.

Men det er kanskje andre som kan oppdatere oss enda mer om dette området?

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter