Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 2. november 2007

cons
Heltidsansatt

Innlegg: 369
Ble medlem: 01/09/2007

Altså, for å klargjøre, først så mobba dem frisyren hennes ved å kommentere om det direkte, at hun hadde høy frisyre osv da.

At man kunne få plass til et eller annet, som jeg ikke skjønte inni frisyren.

Også seinere så sa dem noe sånt som: 'Hopefully she'll soon be back _here_ to make more concerts'.

Og da uttalte de 'here', med at de drøyde på uttalen, sånn at de markerte det, kan man vel si, og at de brukte lengre tid på å si det ordet enn vanligvis.

Sånn virka det i hvertfall for meg.

Også hørtes det ut som om de prøvde å få 'here' til høres litt mer ut som 'hair'.

Ja, ja, det er vel sånn moro som sånne programmer har hele tiden.

Men når dem vitser med det samme mer enn en gang, sånn som det virket for meg, så ville jeg nesten si at hun ble mobbet eller trakassert jeg da.

Nå er jeg sikkert kjedelig, og ødelegger moroa.

Men jeg ville si at det er et eller annet som er litt snodig rundt hun dama, siden hun blir tatt for narko, har rar frisyre, sjangler på scenen, osv., i løpet av en uke eller hva det er.

Så kanskje dem heller skulle prøve å finne ut mer om det, men det passer seg kanskje ikke så bra som underholdning, og det blir kanskje kjedeligere ja, det er nok ikke umulig.

Så da er det vel enklere å smile og le litt sikkert, det var bare en tanke som slo meg det her, jeg skal se om jeg klarer å være litt mer munter.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter