Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 2. november 2007

cons
Heltidsansatt

Innlegg: 374
Ble medlem: 01/09/2007

Originally posted by: Birgitta

Cons

Men på at man kan lære folk å prate med engler, om dette finnes det vel ingen anerkjent dokumentasjon, som kan støtte dette opp.





Jeg kan jo tenke meg at begrepet "engler" er en metafor , og at det går ann å lære folk å få kontakte med SEGSELV .

SELVET er jo forskjellig fra person til person , så det kan jo tenkes at "engler" betyr litt forskjellig fra person til person .

Man har jo rikelig med dokumentasjon på disse tingene fra religion og folkeeventyr .

Skal man ha kontakt med SELVET , så kanskje man må dra frem noen myter og begreper fra kulturhistorien , slik at folk greier å sette navn på dette .

Jeg tror vi kan tilegne oss mere kunnskap om dette , til og med i vitenskapelige termer .

Men det må jo forskes på det . Og det er vel det Martha ønsker med sin Engleskole . At vi kan lære mer om dette , og at ikke dette går i glemmeboken , og vi kommer ikke lenger med forskningen på dette .

For vi må jo ikke tror at vi er fullstendig utforsket , og aldri kan gjøre nye oppdagelser .

Martha er godt utdannet i dette feltet . Hun er fysoterapeut , rosenterapeut , hun har studert folkeeventyr , har drevet med dyr . Hun har erfaring som Prinsesse , med en stor historie i sin genbank . Hun har vokst opp under gode betingelser .

Nei , jeg tror Martha Louse har mye å gi på dette feltet . Det triste er jo at hun nå må sloss mot dumskap og uforstand . Det kan jo ta energi ifra henne . Energi som hun skulle brukt til å hjelpe mennesker frem i lyset .


Jeg synes det der med å lære folk å få kontakt med seg selv.

Det høres ut som noe sånn hippie greier det og.

Så jeg vet ikke om det kan sies å være noe særlig mindre sjarlatanisme eller kvaksalveri, eller hva man skal kalle det.

Og dessuten ville man vel muligens fått problemer med markedsføringsloven.

Altså lover å lære folk å prate med engler, også ender de opp med å lære å bable med seg selv.

Så jeg vet ikke hvor morsomt de synes det er å betale 40.000 i semesteret, eller hva det er, for det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter