Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 2. november 2007

Tittel på tema: Illuminati - Finnes de i Norge i dag?
Tema-Sammendrag: Finnes Illuminati i Norge i dag, og driver de å forfølger enkeltpersoner?
Skrevet: 02/11/2007 14:39
Linjær : Trådet : Enkel : Grenet

Trådverktøy
Hurtigsvar
Bli varslet på dette temaet
Send temaet på e-post
Legg temate til i favoritter
Skriv ut dette temaet.


02/11/2007 14:39


cons
Heltidsansatt

Innlegg: 367
Ble medlem: 01/09/2007



Finnes Illuminati i Norge, og driver de å forfølger enkeltpersoner, som f.eks. politikere som Thommessen, Søviknes, Carl I. Hagen, Valla, Jagland osv?

Den norske pressen.

Olaf Thomessen ,prektigheten himself svindlet morens minnefond!

Eli Hagens frisør - Spøkefugl eller faglig dyktig?

Og folk som de kanskje ser på trussel som å avsløre dem?

Jeg søkte på Google, og fant en artikkel på forskning.no angående dette:

Den egentlige makten bak makten

Her står det blant annet:

'Det er vanlig å se for seg Illuminatus som en slags meta-konspirasjon som kontrollerer både kommunister, mafia og frimurere.'.

Og litt tidligere i artikkelen:

'Med årene blir det ikkeeksisterende Illuminatus bare mektigere og mektigere. I dag møter man dem stort sett som Den virkelige verdensmakten, en organisasjon så mektige at folkevalgte politikere, konsernsjefer og så videre bare er lydige nikkedukker for dem.'.

Ja, nå vil sikkert folk si at dette bare er konspirasjonsteorier og lignende, men jeg mener å ha dokumentasjon, på at jeg av for meg litt ukjente grunner, har hatt problemer med mafia:

Forfulgt av mafia.

Firma:

Norge er ikke som du tror.

Og myndigheter:

Manglende svar fra Justisdepartementet (Politidirektoratet).

Og også myndigheter og andre organisasjoner i Storbritannia:

De to øverste postene i linken til denne bloggen.

Og også flere andre poster på denne bloggen:

http://johncons-mirror.blogspot.com

Blant annet, så er det en situasjon fra dette forumet, som jeg ikke skal skrive detaljer om brukernavn osv om.

Men det er snakk om avatarer, som kan sees i sammenheng med Illuminati, og den beslektede teorien om en New World Order.

Og også problemer rundt trakassering, fra debatt-forum, mot mitt brukernavn.

Uten at jeg skal gå i detalj om dette, og uten at jeg skal spesifisere dette nærmere angående brukernavn eller lignende her.

Men det skal stå mer angående dette på bloggen i linken da.

Jeg har en stund mistenkt at det kan ha vært snakk om mer en mafia, som jeg har blitt forfulgt av, som jeg har hørt det har blitt sagt.

Men jeg har ikke lest noe om Illuminati før nå de seneste dagene.

Men jeg mener den informasjonen som står i linkene i denne posten, og på bloggen nevnt, og også forøvrig, i andre tråder på dette forumet, viser at det nok må være en Illuminati, eller en Illuminati-lignende organisasjon i Norge og vel også i Storbritannia, og nok også i Europa og Vesten.

Så jeg mener dette skal være nok dokumentert og redegjort for, til at det kan fosvares, å skrive om det her på aktuelt forumet, og ikke på dill & dall forumet, eller andre lignende forum.

Så får jeg håpe at andre er enige i det, og jeg sier også på forhånd takk for eventuelle tilbakemeldinger.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter