Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 2. november 2007

cons
Heltidsansatt

Innlegg: 370
Ble medlem: 01/09/2007

Originally posted by: Soul2Soul

Men de aller fleste er vel enig i at Norge har for milde straffer akkurat når det gjelder disse tingene - bl.a. i forhold til økonomisk forbrytelser. Om man ser det i et større perspektiv, så kan man f.eks. ta en brite og en nordmann. De har i utgangspunktet begått forbrytelser i samme sak - og over landegrenser.



OK, men hvilket ansvar har da Haag, helt konkret? Leste at Kripos skulle informeres før pressen på mandag. Jeg synes samtidig det er litt "urettferdig" - for hvis de har begått overgrep mot barn over landegrenser, så betyr det at de som har begått overgrep mot norske barn får de mildeste dommene. Indirekte kan det da gi signaler om at norske barn er mindre verdt - i den store sammenhengen i Europa.


Haag må vel da ha hovedansvaret for å samordne etterforskningen mellom de forskjellige landene da.

Sånn at f.eks. politiet i Norge og et annet land i Europa, samarbeider, ved at begge raporterer til Haag, og Haag informerer de andre landene om hva politiet i Norge gjør, og gir informasjon tilbake til politiet i Norge da antagelig.

Så Europol og de, de samordner vel operasjonene da, sånn at de skal bli koordinerte mellom de forskjellige landene.

Sånn at politiet i de forskjellige landene aksjonerer til samme tidspunkt osv., sånn at det ikke skal bli for enkelt for de kriminelle å rømme unna, ødelegge bevis osv., hvis for eksempel polititet i Norge, aksjonerte før politet i de andre landene da.

Da ville de kriminelle i det samme nettverket, ha muligheten til å slippe unna, hvis de får med seg hva som har skjedd i Norge osv. da.

Skulle tro at det må være noe sånt de driver med i Haag da.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter