Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 12. juni 2008

Audun Automat på farta igjen? (In Norwegian).

Nå er jo ikke jeg og Aftenpostens diskusjonsforum avdeling så på talefot for tiden.

Jeg ble kastet ut derfra, og har sendt klage osv. (Se andre poster på blogg med tag Aftenposten).

Men det hender jeg glemmer meg, når jeg leser gjennom nettavisene.

Og det er mulig denne posten ikke dukker opp på Aftenpostens side, men jeg lagret posten i en fil, siden jeg har vært borte i det her problemet tidligere.

Skal jeg se om jeg finner den posten:

Tipping og enarmede banditter, en oppgave for staten?

Nå vil vel kanskje noen påstå at Giske ikke er en enarmet, men en toarmet banditt:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2007/12/tittel-p-tema-trond-giske-en-edderkopp.html

http://johncons-mirror.blogspot.com/2007/12/linj-tr-enkel-grenet-tr-cons.html

Men uansett om han er en banditt, eller ikke.

Er det egentlig statens oppgave, å drive å styre med pengespill som tipping, trav-sport, lotto, en-armede banditter osv?

Hva er begrunnelsen for at staten skal ta på seg denne oppgaven?

Er dette en oppgave, som er viktig for å styre landet Norge?

Jeg mener dette er en kommunist-aktig tendens i det norske samfunnet, at staten tar på seg å administrere og styre pengespill.

Jeg kan ikke skjønne at det skal være en oppgave for myndighetene, at de bruke skattepenger på å administrere et slikt system.

Det er da ingen nødvendig oppgave for staten/myndighetene, å drive pengespill?

Jeg er klar over at det er andre land og myndigheter, som også driver pengespill.

Men jeg synes, at når det virker som at det er nok mafia og korrupsjons-tendenser, i myndighetene, fra før av, så hva er da hensikten, med å utvide statens områder, til å også påta seg ansvar for oppgaver, som strengt tatt ikke er nødvendige, for at landet Norge skal gå rundt?

Det klarer jeg egentlig ikke å se hensikten med, jeg synes vel at Staten ikke burde bli for mye forbundet med hverken enarmede eller toarmede banditter, så hvorfor staten begynner å tulle med sånne ting, det skjønner ærlig talt ikke jeg.

Men det er det kanskje noen andre som skjønner.

Det får man håpe.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog


http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=10&ThreadID=240571

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter