Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 24. juli 2008

Hvorfor jeg gikk fram som jeg gjorde, i forbindelse med problemene på Arvato's Microsoft produkt-aktivering. (In Norwegian).

1

anbefalinger

Bra!

RE: Da jeg ble arrestert for å ødelegge et krigsmonument utenfor the Cunrard Building i Liverpool.

Skrevet av Moppeloffen 24.07.2008 kl. 00:47

Ha ha!! Unnskyld meg men er du lagd av kjeks eller? Du må jo lære deg å si ifra man. Vær autoritær, bank neven i bordet og spør om hva faen er det som foregår. Etter mange år i næringslivet har jeg funnet ut en ting, Skal du komme noen vei må du være tøff og sette deg i respekt. Ikke være en idiot men tøff. Lykke til videre.( Morsom historie da) :-)

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle

0

anbefalinger

Bra!

RE: Da jeg ble arrestert for å ødelegge et krigsmonument utenfor the Cunrard Building i Liverpool.

Skrevet av cons 24.07.2008 kl. 01:06

Ja, men det er første jobben jeg hadde i Storbritannia også.

Men jeg tok dette opp i møter med lederne på jobben, så jeg kan ikke si at jeg ikke har tatt det opp.

Jeg har lært, da jeg jobbet som butikksjef i Rimi i Oslo og Ski, at man burde dokumentere sånne her ting.

Det var også mye annet tull som skjedde der.

Jeg skal finne en link:

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Arvato-case

Og grunnen til at jeg dro fra Norge, det var at jeg hørte, da jeg jobbet på Rimi Bjørndal, i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian'.

Og dette fikk jeg ikke noe hjelp av politiet hverken i Norge eller England med.

Det første året ca., som jeg jobba på Microsoft-aktiveringa, så var det som en vanlig jobb, og det var helt levelig å jobbe der, man fikk stort sett være i fred for sjefene.

Men det siste halve året ca., da ble det som et slags terrorvelde der, tiden for å logge samtaler, altså pausen mellom aktiveringene, ble minsket fra 30 sekunder, til 5 sekunder, så det var som slavedrift å jobbe der.

Jeg har også funnet ut, at kjeftning, fra team-leadere, over bordet, gjennom hele Microsoft-avdelingen, som var rutine for lederne, regnes som en straff, siden det er utskjelling ovenfor de andre som jobber der, og er en ulovlig ledelsmetode, eller også kallt mobbing da.

Så Arvato/Microsoft hadde mobbing som en offesiell ledelses-metode.

Og jeg ble hersjet med av sjefene der.

(Det står i linken).

Men jeg hadde jo hørt at jeg var forfulgt av 'mafian' osv., og jeg kjenner ingen som jeg kan stole på, i sånne sammenhenger.

Så jeg trengte nå den her jobben da, for å ha penger, mens jeg prøvde å få hjelp fra politiet.

Men jeg fikk ikke noe hjelp.

Jeg tenkte, at jeg kunne jo prøve å få pressen i Norge, til å kanskje skrive om problemene i firma, og det var også en av grunnene til at jeg valgte å ta opp problemene.

Men også fordi at jeg ble behandlet så dårlig, og sendt så mange danske samtaler, at jeg ikke kunne ha fortsatt i jobben i lengden, for de sleit meg ut da.

Men tilslutt så ble jeg utsatt for en konstruktiv oppsigelse der.

Men at et firma som Microsoft, som vel er et av de støste eller rikeste firma i verden, skal ha en produktaktivering, hvor folk blir herjet med og behandlet som slaver, på den måten, det forstår jeg ikke, at ingen er interessert i å se nærmere på.

For jeg har ikke klart å få noe hjelp med det som skjedde der.

Men det er mulig at det er noe politi eller noe, som ødelegger for meg, for jeg har også overhørt at jeg har blitt brukt som noe 'target guy', da antagelig av politiet.

Så hva som egentlig foregår, det er vanskelig å si, men jeg prøver å ta det opp på nettet osv. da, så kanksje noen forhåpentligvis legger merke til hva som foregår.

Vi får se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog





http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/07/22/541491.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter